Beauty
visoki rep s kopčom

Genijalan trik kako s kopčom za kosu napraviti najljepši visoki rep, pun volumena!

  • Kopča za kosu ponovno je omiljeni ukras za kosu, koji viđamo uklopljen u razne frizure, a obožavaju ga nositi brojne modne i beauty influencerice
  • Posljednja frizura u kojoj su uklopile kopču za kosu je visoki rep, za postizanje nevjerojatnog volumena
  • Jednostavna i trendi, ova lijepa frizura idealna je za svakodnevne prilike!

Najdraži dodatak za kosu iz 90-ih već je neko vrijeme ponovno na vrhu popularnosti, a svakog dana viđamo razne varijante frizura u koju je uključena upravo kopča za kosu.

Visoki rep također je jedan od trenutno jako popularnih frizura, a beauty influencerice na TikToku spojile su ova dva trenda u jedan, a rezultat je predivan visoki rep!

@cerensagtekin Claw clip hack to add volume to your ponytail🌸🤍                                                #hairstyles #hairtutorials #hairhacks #hairinspo #clawcliphairstyles ♬ kiss it better x i was never there - xxtristanxo

Jennifer Lopez i Ariana Grande obožavaju nositi visoki, zalizani rep s puno volumena, a poznati celebrity frizer, Chris Appleton, zaslužan za neke od njihovih najljepših frizura, nedavno je otkrio trik za postizanje savršenog visokog repa, a krije se u vezanju dva repa jednog iznad drugog, s tim da gornji prekriva donji rep, što će ostaviti dojam savršeno stilizirane frizure jako dugog repa.

No, nedavno su TikTok preplavili tutoriali za postizanje predivne frizure visokog repa, ali uz pomoć kopče za kosu. Video kreatorice sadržaja @cerensagtekin, koja i inače objavljuje tutoriale za kosu, s upravo ovim trikom, ima nevjerojatnih 41,7 milijuna pregleda. U kratkom videu možemo vidjeti kako uz pomoć kopče za kosu, koju zakopča na ispod jednog dijela repa, duljina i volumen njene kose trenutno narastu!

visoki rep s kopčom | Autor: Instagram @cerensagtekin Instagram @cerensagtekin visoki rep s kopčom za kosu

Frizura izgleda vrlo jednostavno, a najbolje će ipak funkcionirati na gušćoj i duljoj kosi. Prvo je potrebno raščešljati kosu, a može ju se i nakovrčati, za dodatan volumen. Nakon toga, kosa se na vrhu glave sveže u čvrsti visoki rep, a zatim je rep potrebno podijeliti horizontalno na dva jednaka dijela. Gornji dio zatim podižemo i na sredinu stavimo kopču za kosu, a onda gornji dio prebacimo preko kopče i frizura visokog, voluminoznog repa je gotova! 

Možda vas zanima Kosa je najljepša kada je zdrava i sjajna, imamo 8 najboljih ulja koja pomažu na tom putu Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @cerensagtekin

Komentari 0