Beauty

Gdje se najčešće pojavljuju prve bore na licu i - kako ih odgoditi ?

  • Iako ne postoji način da ne dobijemo prve bore, možemo ih odgoditi i smanjiti njihovu vidljivost
  • Uz NuFace Fix i NuFace Mini uređaje možeš zagladiti svoje bore, a kožu učiniti mladolikijom i zdravijom
  • NuFace Fix je beauty uređaj namijenjen zaglađivanju bora na području oko očiju, čeonom području te području iznad usana

Fine linije obično se prvi put pojavljuju na licu od ranih 20-ih do sredine 30-ih. Obično se nalaze oko čela, usta ili vanjskih kutova očiju i čini se da se ovi prvi znakovi starenja uvijek pojavljuju kada to najmanje očekuješ. Je li to bilo tijekom onog rutinskog pregleda u tvom zrcalu? Ili kad si na putu na posao pogledala svoj odraz u retrovizoru – i dvaput pogledala kad si shvatila da to nije (uobičajeni) otisak zgužvane posteljine od jutra u žurbi, već umjesto toga, naznaka prve bore?
Kod većine ljudi, prve bore se najčešće stvaraju na dijelovima na kojima se koža zbog izraza lica koje stalno ponavljamo pomiče (i time s vremenom slabi). To su područje oko očiju, oko usta i na čelu. 

Ali, istina je da kada i gdje ćeš početi zapažati bore zapravo u velikoj mjeri unaprijed je određeno genetikom. Zanima te kako bi mogla ostarjeti? Pogledaj svoje roditelje i djedove i bake: na vjerojatnost pojave bora, dubinu i cjelokupni izgled lica uvelike utječu obiteljske linije. No, to ne znači da tvoje bore moraju biti jednako duboke kao bakine kad je bila tvoje dobi - tebi su danas na raspolaganju toliki tretmani, kozmetika i naprave o kojima ona nije mogla ni sanjati i možeš spriječiti prerano stvaranje bora. 

 | Autor: Instagram@mynuface Instagram@mynuface

Također možeš minimizirati pojavu bora – gdje se razvijaju, njihovu dubinu i duljinu, pravilnom njegom. Pravilna njega u skladu s tvojim tipom kože i tvojom dobi, korištenje SPF-a tijekom cijele godine, neizlaganje suncu, hidratacija iznutra i izvana, zdrava prehrana bogata vitaminom C koji je veliki saveznik kolagena...Sve to može odgoditi stvaranje bora, ali znamo i još jedan način! Prve bore možeš odgoditi primjenom mikrostrujnih uređaja NuFace Fix i NuFace Mini.

NuFace Fix nagrađivani je beauty uređaj namijenjen zaglađivanju bora na području oko očiju, čeonom području te području iznad usana.

 | Autor: Instagram@mynuface Instagram@mynuface

Korištenje nije komplicirano ni dugotrajno - svako područje potrebno je tretirati tri minute, a rezultati su vidljivi odmah. Još jedan benefit! Djelovanje mikro struje također pridonosi efektu punijih usana. Uređaj dolazi s posebno kreiranim FIX Line Smoothing Treatment serumom koji provodi mikrostruju do mišića lica, istovremeno hidratirajući kožu lica. Obzirom na veličinu i oblik, odličan je za on the go primjenu te stane u svaku torbicu.

NuFace Mini beauty je uređaj za primjenu na većim površinama lica i vrata. Pomaže istaknuti konture lica, sprječava pojavu prvih bora te gubljenje tonusa mišića lica. Ovaj uređaj aktivira mišiće lica uz pomoć mikrostruje te ih na taj način trenira i radi na tonusu i zategnutosti kože. Tretman traje pet minuta dnevno, a potrebno ga je koristiti pet dana u tjednu.

 | Autor: Rox Beauty Rox Beauty

Trenutno je na stranici www.roxbeauty.hr dostupna limited edition kolekcija koja uz NuFace MINi uređaj ukljčuje serum s peptidima i posebnu kremu za učvršćivanje, kist za detaljno nanošenje seruma prije tretmana te torbicu za spremanje uređaja. Ulovi ovu super ponudu i odgodi ili umanji vidljivost bora! 

Photo: shutterstock

Komentari 0