Beauty

'French' manikura Nicole Peltz Beckham s ombré efektom i šljokicama postaje pravi hit

  • Slavna ljepotica Nicola Peltz upravo nam je dala razlog da na trenutak zaboravimo na ove tmurne, zimske dane
  • Glumica i supruga Brooklyna Beckhama nedavno je isfurala chic manikuru koja je u kratkom vremenu postala vrlo tražena u salonima ljepote
  • Riječ je o čarobnoj i vrlo elegantnoj verziji francuske manikure s ombré efektom i neodoljivim šljokicama koju jedva čekamo kopirati

Američka glumica i supruga Brooklyna Beckhama, Nicola Peltz, nedavno je u krugu obitelji i prijatelja proslavila svoj 28. rođendan, a tim je povodom na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija s proslave. 

Sudeći prema fotografijama, slavna bogatašica se odlično provela, a umjesto ludog provoda u noćnom klubu ovaj je rođendan odlučila proslaviti u nešto mirnijem tonu, opuštajući se sa svojim omiljenim 'curama' u spa centru.

 

Možda vas zanima 'BIAB' manikura novi je veliki trend trajnog gel laka, puno zdravijeg za nokte Rubrika Beauty Beauty

'Najčarobniji rođendanski spa dan s mojim curama', napisala je Peltz u opisu ispod galerije slika koje su otkrile veliku rođendansku tortu s motivom jednoroga, ali i jednako čarobnu rođendansku manikuru lijepe supruge najstarijeg sina Beckhamovih.

Za njezinu manikuru pobrinuo se Tom Bachik koji ju je i sam podijelio sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Kao što se može primijetiti na slici, riječ je o nešto drugačijoj francuskoj manikuri nalik baby boomer manikuri, specifičnoj po suptilnom prelijevanju bijelog laka u nude tonove. 

Osim po ombré efektu, Nicolina se manikura od tipične french manikure razlikuje i po neodoljivom svjetlucavom završetku za koji su zaslužne šljokice, a upravo je to ono što ovu manikuru čini toliko poželjnom. Bachikova je objava prikupila preko 4000 lajkova, što dovoljno govori o tome koliko se ova manikura svidjela ženama. 

Nije tajna da se 'french' vratio u modu, a ova manikura predstavlja savršenu verziju nove generacije francuskih manikura koje nipošto ne nalikuju na one koje pamtimo iz ranih 2000-ih. Ukoliko se poput Nicole odlučiš za bademasti oblik noktiju, vizualno ćeš izdužiti prste, što je svakako još jedan dodatan plus.

Bachik je za izradu ove manikure koristio prozirne tipse bademastog oblika brenda Mia Secret koje će ti uveliko olakšati postupak, ukoliko se odlučiš kopirati ovu manikuru kod kuće, kao i gel lakove u nijansama White i Rose Petal istog brenda. Nažalost, Bachik nije otkrio kako je postigao svjetlucavi efekt na noktima, no pretpostavljamo kako je najjednostavnije preko gotove french manikure nalakirati još jedan sloj prozirnog gel laka sa šljokicama, a potom manikuru finalizirati završnim lakom (top coat).

Ukoliko kod kuće nemaš UV lampu ili smatraš da nisi vična samostalno gelirati nokte kod kuće, uvijek se možeš naručiti kod kozmetičarke i pokazati joj fotku ove chic manikure koju ćemo mi svakako isprobati.

nokti 2023. Možda vas zanima 5 trendova u manikuri za koje se predviđa da će biti iznimno popularni ove godine Rubrika Beauty Beauty
Photo: @nicolapeltzbeckham

Komentari 0