Beauty
1/7

Folije za nokte su novi hit

U ovo doba godine nail art postaje jako popularan. Sve je oko nas ukrašeno, pa zašto ne bi bili i naši nokti?! Modna industrija odredila je trendove pa su tako i transferne folije postale veliki hit jer se pomoću njih, na jednostavan način, na nokte prenose različiti uzorci. Ove sezone posebno je atraktivan metalni izgled nokta koji se može postići upravo ovim folijama.

Poznate dame uvijek prve isprobaju novitete pa su tako u studiju M-art, pjevačice Vanna i Indira Vladić te voditeljica Ines Preindl jedva dočekale najnovije trendove vidjeti na svojim noktima.

Upadljivi nokti njima su prioritet pa su se tako bez razmišljanja prepustile majstorici nail arta, Martini Butorac.

“Transferne folije trenutno su jako tražene, a u kombinaciji s polutrajnim lakovima mogu se postići glamurozni efekti na noktima. To je poželjno u ovo blagdansko vrijeme koje je pred nama. Cijena je vrlo pristupačna, 5kn po noktu, rekla nam je Martina Butorac koja naglašava da su mogućnosti neograničene, a uzorci i boje prilagođavaju se stilu klijentice.

 | Autor:

Indira je odabrala crni gel u boji i zlatne trake koje daju svečani izgled noktima:

“Ovako ukrašene nokte volim nositi privatno, ali za nastupe trebam nešto luđe! Zato su zlatne transferne folije moj odabir za doček Nove Godine”, otkrila nam je Indira.

 | Autor:

Ines se odlučila za sivi polutrajni lak i srebrnu transfernu foliju.

“Meni su nokti nezamjenjivi modni dodatak. Ovakav metalni efekt, s mašnicom na vrhu nokta pravi je poklon za mene”, zadovoljno komentira Ines.

 | Autor:

Vanna se ipak odlučila za klasiku. Crveni polutrajni lak koji ne izlazi iz mode i uvijek je dobar izbor.

“Crvena boja je boja nadolazećih blagdana! Ovakvi nokti dovoljno su upadljivi sami po sebi, zar ne?!”, naglasila je Vanna.

Transferne folije i polutrajni lakovi jednako se učinkovito nanose na prirodne, gelirane i umjetne nokte. Na vama je da odaberete boju, uzorak, kamenčiće u boji i prepustite se mašti stručnjaka.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0