Beauty
Face lift s korektorom

Face lift s korektorom? Ovaj jednostavan beauty trik doista djeluje!

  • Face lifting sa šminkom? 
  • Da, doista djeluje! 
  • Otkrit ćemo ti kako to zapravo jednostavno funkcionira

Svi žele usko područje oko očiju - bez obzira na to imaju li 25 ili 50 godina. A to je itekako moguće napraviti - barem vizualno. I sve to bez botoksa i sl. Samo nam treba malo šminke. Otkrit ćemo ti kako to napraviti.

Prirodno podizanje očiju

Držiš li prste na sljepoočicama sa strane obrva i povučeš ih malo unatrag, vidjet ćeš da ti lice odmah izgleda čvršće. To je učinak koji želimo postići - ali ipak bi trebalo izgledati prirodno. Ne treba ti ništa više od korektora, sjenila i možda olovke za oči. Kako bi to trebalo funkcionirati? 

Dakle, započinješ s matiranim sjenilom za oči po tvom izboru, naneseš ga na pregib kapka i uklopiš ga u lagani „cat eye“ oblik. To znači sljedeće: povlači sjenilo u vanjskom kutu sužavajući ga prema van. Ali, ne previše - i nemoj odmah uzeti previše tamnu boju.

Zatim možeš upotpuniti izgled sjenila kako želiš. Ili ostavi tako, zatamni vanjski kut drugim tonom ili stavi svjetlucavo sjenilo na kapak.

Kraljica Elizabeta primjenom beuty trendova skinula bi godine s lica Možda vas zanima Kako bi izgledali članovi kraljevske obitelji da prate beauty trendove? Ne moraš nagađati, slobodno pogledaj Rubrika Life&style Life&style

Prvi korak za make-up face lifting je eyeliner. Povlači ga točno, ravno i fino prema sljepoočnici. Što je eyeliner dulji, to postaje dramatičniji. Ovaj izgled se zove „Fox Eyes“. 

I sada dolazi ključna točka: uzmi korektor i s pomoću aplikatora povuci crtu od vanjskog kuta oka do sljepoočnice. Savjet: samo pomisli da je korektor produžetak donje linije - to čini kut savršenim, što zauzvrat pruža učinak podizanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEPHANIE LEDDA (@smlx0)

Sada korektor popravi četkom ili beauty spužvicom, samo pazi da rub sjenila ostane što oštriji. Stavi korektor s puderom i gotovo si spremna. Ako ti je to previše napadno, rub možeš minimalno sakriti sjenilom za oči. Ali, što je linija točnija, to je učinak podizanja izraženiji. Znamo da to možda nije za svakodnevnu uporabu, ali definitivno izgleda posebno. Inače, ovaj izgled često vidimo na Belli Hadid (u slučaju da si se ikada zapitala koja je njena tajna - to je to, između ostalog 😉).

Možda vas zanima Tajne beauty rutine Marilyn Monroe: Evo što je zaslužno za bezvremensku ljepotu slavne glumice Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    tajna bele hadid je u bezbrojnim operacijama...i to je to