Beauty

Emma Watson izgleda fantastično!

Emma Watson odavno nije samo djevojčica koja glumi Hermionu u filmovima o Harryju Potteru. Jedna od najperspektivnijih glumica današnjice samouvjereno vlada crvenim tepihom i oduzima dah gdje god se pojavi.

Na sinoćnjoj londonskoj premijeri osvojila je sve prisutne svojim istančanim stilom, ali i novom frizurom. Svoj kratko ošišani pixie je počela puštati, tako da Emma sada nosi dugi opušteni bob. "Prijelaznu fazu" kose, koja je jednako nezgodna i za poznate dame kao i za obične smrtnice, Emma svladava pomoću mekanih uvojaka koji su idealni za njenu tanku i finu kosu. Umjesto savršeno ispeglanog boba, ona je odabrala ležernu i romantičnu varijantu s kosom odmaknutom od lica, kombinirajući dva trenda – uvinute pramenove uz lice i razdjeljak na stranu.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Diskretan make up sinoć je samo naglašavao Emminu ljepotu – debelo iscrtane obrve kombinirala je s istaknutim trepavicama i potezom tušem na gornjem kapku. Na usnama je nosila sjajilo u nijansi identičnoj boji njenih usana koja je samo istaknula prirodnu ljepotu Emminog lica. Tanki sloj tekućeg pudera čak nije prikrio niti njene pjegicu, što cijelom ovom looku daje šarmantan zaokret.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0