Beauty

Dvije djevojke na ovoj slici su stvarne žene, jedna je hologram. Možeš li prepoznati koja?

  • Beauty snimanje u Tokiju pokazuje koliko daleko je otišla tehnika virtualne realnosti
  • S dva stvarana modela pozirala je Imma, jedna od prvakinja modelinga iz virtualnog svijeta
  • Imma je prilično uvjerljiva, a na izgledu njenog lica i kože radile su isključivo žene 

Svijet se mijenja i evoluira, a s njim naprijed ide i modna industrija. Iako smo toga svjesni, neke nas stvari još uvijek posve iznenade. Primjerice, u Tokiju se lani održavalo jedno klasično beauty snimanje za magazin i-D Japan. Manekenke su pokazivale kako novi puder sa zaštitnim faktorom izgleda na njihovim licima. I cijelo snimanje izgledalo kao posve uobičajen dan u svijetu mode i ljepote.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by imma (@imma.gram) on

Brineta, plavuša i djevojka ružičaste kose pozirale su na zajedničkoj slici koja će se nalaziti u magazinu, a cijeli svijet je brujao o tome kako jedna od njih nije "pravi čovjek". Jesi li ti uočila ijednu razliku? Znaš li koja manekenka ne pripada ljudskoj vrsti?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by imma (@imma.gram) on

Biće s ružičastom kosom

Prava žena nije Imma, biće s ružičastom kosom. Ona je, naime, jedna od "prvakinja" među modelima koji potječu iz virtualne realnosti i potječe iz Japana i, kako se čini, njeni su kreatori učinili baš sve da se od obične djevojke razlikuje doista minimalno.

Možda vas zanima Ova djevojka prekrasno se izruguje sa "savršenim" i potpuno nerealnim Instagram fotkama Rubrika Life&style Life&style

Ima svoje društvene mreže na kojima objavljuje fotografije koje su mahom nastale prenošenjem precizno 3D animirane glave na stvarno tijelo i inkorporirane su stvarnu okolinu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by imma (@imma.gram) on

Na njenom licu radile su isključivo ženske digitalne umjetnice

Imma ne pozira ispred kamere, ali digitalni umjetnici od nje su učinili pravog modela koji reklamira odjeću, prozivode za ljepotu i kosu, ali je i zaštitno lice brojnih igara i japanskih animiranih crtića. Ono po čemu je Imma posebna je definitivno stupanj njene realnosti. Većina "animiranih" likova prepoznaje se po neuvjerljivom pogledu, kosi ili teksturi kože, ali kompanija Modeling Cafe, koja zastupa Immu, pobrinula se da na izgledu njenog lica rade ženske digitalne umjetnice koje su zaista odradile dobar posao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by imma (@imma.gram) on

Čini se da je kompanija zaključila kako muškarci ne mogu tako duboko zaći u sve tajne ženske ljepote pa se o Imminoj koži, šminki i kosi brinu isključivo žene koje na njoj sjajno prikazuju funkcioniranje tekućeg pudera ili efekt nekog produkta sve popularnije japanske kozmetike. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by imma (@imma.gram) on

U Modeling Cafeu, kada se gradio Immin imidž, nisu htjeli da ona bude model koji predstavlja svijet visoke mode. Oni su od nje htjeli učiniti običnu djevojku iz klasičnog japanskog susjedstva koja se slika na ulici i u pravilu nosi street style kombinacije. Bi li ti prepoznala da ova "djevojka" nije stvarna i po čemu? Mi, moramo priznati, vrlo teško!

Možda vas zanima Facebook i Instagram zabranili su korištenje tri emotikona - razlog je vrlo bizaran! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0