Beauty
Šampon za kosu

Drogerijski šampon s kolagenom daje punu i sjajnu kosu, a njegovim sastavom su zadovoljni i stručnjaci

  • Njega kose ne mora uvijek biti skupa te u rukama profesionalaca
  • U drogerijama se mogu pronaći pravi biseri – kvalitetni proizvodi za koje ne treba izdvojiti brdo novaca
  • Pronašli smo ovaj jeftin drogerijski šampon koji ne samo da stvara punu i sjajnu kosu, nego i sadrži sastojke koji zadovoljavaju zahtjeve stručnjaka

Kada je kosa u pitanju, rijetko kome vjerujemo toliko koliko frizeru. On(a) zna koja frizura posebno laska našem licu i koja nam nijansa najbolje pristaje. Što se stiliziranja i njege tiče, stručnjaci imaju savjete koji će nam olakšati svakodnevicu i stvoriti punu, zdravu i sjajnu grivu. A to je upravo ono što gotovo svaka žena želi.

Primjerice, izbjegavanjem specifičnih pogrešaka kod feniranja možemo zaštititi pramenove od pucanja vrhova i lomljenja kose, ali čak i kada je riječ o određenim proizvodima poput šampona, treba uzeti u obzir puno stvari - smatraju stručnjaci. Tretman vrhunske kvalitete ne mora biti skup. U drogerijama možeš pronaći i jeftine šampone koji kvalitetom i sastojcima zadovoljavaju prohtjeve i najzahtjevnijih stručnjaka za kosu. A predstavit ćemo ti jedan od najboljih.

Prema riječima stručnjaka "Ovaj šampon ispunjava sve uvjete"...

Šampon 'Thick & Full OGX ' s biotinom i kolagenom 

Stručnjaci tvrde da sastojci, poput biotina i keratina, ali i proteina i vlage, osiguravaju da kosa bude optimalno ojačana i hidratizirana te da raste zdravija i sjajnija. 

 | Autor: PR PR

Kombinaciju sastojaka igra važnu ulogu - s puno proteina za snagu, bez previše vlage koja otežava kosu i čini je previše mekom i ravnom. Cijena: 5,70 eura. 

Ovako djeluje 'Thick & Full' šampon s biotinom

Kombinacija biotina, kolagena i biljnih proteina sadržanih u ovom šamponu optimalno njeguje kosu - bilo da je riječ o dugoj ili kratkoj kosi, plavoj, crvenoj, smeđoj ili crnoj kosi, ravnoj ili valovitoj. Formula aktivnih sastojaka - intenzivno umasirana u vlasište i samu kosu - osigurava da je kosa ojačana i struktura izgrađena iznutra prema van, te daje kosi dugotrajno više sjaja i volumena.

Možda vas zanima Svi na TikToku rade DIY šampone za suho pranje kose: Evo recepta i savjeta što izbjegavati Rubrika Beauty Beauty

Kupci na Amazonu također ocjenjuju ovaj šampon sa više od četiri zvjezdice i oduševljeni su: „Koristim šampon već gotovo godinu dana i oduševljena sam. Moram reći da, nažalost, imam jako tanku kosu i probala sam puno šampona, ali nijedan nije imao približno dobar učinak kao ovaj. Definitivno daje kosi vise volumena i sjaja i čini je mekom i podatnom. Osim toga, miris je jako ugodan i ne previše kemijski, za razliku od mnogih drugih. Svaka preporuka!“ 

Kako optimizirati učinak šampona

Čak i ako šampon već optimalno njeguje pramenove zahvaljujući svojim osnovnim sastojcima i daje nam zadovoljavajuće rezultate, još uvijek možeš dobiti malo više od pranja kose. Kombiniraš li na kraju još i regenerator 'Thick & Full' s biotinom i kolagenom iz istoimene serije brenda OGX, pojačat ćeš učinak te biti nagrađena voluminoznom i još sjajnijom kosom. Cijena: 7,10 eura. 

 | Autor: PR PR

Osobito ženama koje su sklonije suhoj kosi i koje se često bore s ispucanim vrhovima ovaj će proizvod dati savršenu nadopunu šamponu jer regenerator prekriva kosu poput zaštitnog sloja. Biotin i kolagen istovremeno jačaju kosu.

Možda vas zanima Ovaj drogerijski šampon s keratinom čini čuda oštećenu kosu, za manje od 4 eura vraća joj sjaj Rubrika Beauty Beauty
Photo: Unsplash/Vinicius Amnx Amano

Komentari 0