Beauty

Dostojna zamjena za 20 eura: Zara ima povoljnu verziju popularnog YSL Libre parfema

Vjerujemo da ćeš se složiti s nama kada kažemo da je parfem detalj koji čini veliku razliku. Iako naoko nevidljivi, parfemi upotpunjuju svaku modnu kombinaciju, pomažu ostaviti što bolji dojam i čine te prepoznatljivom. Sigurni smo da i ti imaš neki „svoj“ parfem koji najviše voliš koristiti i kojem se uvijek iznova vraćaš, a upravo je to mnogima poznati YSL Libre miris. 

 | Autor: Foto: Instagram @dorotaatkaczyk

YSL Libre jedan je do najpopularnijih parfema koji unazad nekoliko godina krasi kozmetičke police svih onih koje vole upečatljiv miris sa snažnim dojmom. Jak i prodoran, ali opet dovoljno suptilan za svakodnevno nošenje, ovaj parfem prava je sinergija otmjenosti i odvažnosti. Njegove note temelje se na lavandi i narančinom cvijetu, a iako ga doslovno obožavamo, cijena nije pristupačna svakom džepu.

Ako je i tebi Libre preskup, a sviđa ti se miris, Zara je ponudila dostojnu alternativu - ne oglašavajući to doslovno tim riječima. Riječ je o parfemu Zara Golden Decade Winter koji neodoljivo asocira na orginalni YSL, a cijena mu je daleko pristupačnija. Za svega 19,95 eura možeš mirisati božanstveno, stoga predlažemo da požuriš po svoju bočicu jer je parfem već sad svako toliko rasprodan. Srećom, Zara ažurno ponovno puni police, pa razloga za brigu zapravo i nema. 

 | Autor: Foto: Zara, Golden Decade Winter parfem (19,95 eura)  | Autor: Foto: Zara, Golden Decade Winter parfem (19,95 eura)

 | Autor: Foto: Zara

Ovo nije prvi put da je Zara oduševila sa svojom varijantom poznatih mirisa. Tako osim recentnog primjera možeš pronaći i Zarin Sublime Epoque Eau de Parfum koji je high street inačica Armanijevog My Way mirisa. Tu je i zamjena za nišni parfem Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 koji u Zari potraži pod imenom Red Temptation, a Ebony Wood Eau de Parfum svidjet će ti se voliš li Jo Malone Wood Sage & Sea Salt.

Photo: None

Komentari 0