Beauty

Beyoncé je napokon otkrila ponešto o svom novom parfemu kojeg se iščekuje godinama. Izgleda senzacionalno

  • Mirisati kao Beyoncé od sada će moći svi diljem svijeta, ako to žele. I za to neće morati izdvojiti milijune
  • CÉ NOIR ime je novog parfema popularne pjevačice za koji već postoji prednarudžba
  • Uz koncertni film, i novi parfem je izgledom svojevrsna posveta višemjesečnoj svjetskoj turneji

Iz kreativne tvornice američke pjevačice Beyonce koja izgleda nikad ne miruje stižu velike novosti. Uz povijesnu svjetsku turneju 'Renaissance' koja je završila početkom listopada, 42-godišnja zvijezda najavila je kako u studenom izlazi njezin parfem koji je svojevrsna posveta posljednjoj turneji na kojoj je uz nju svojim plesnim pokretima desetke tisuća ljudi oduševljavala i njezina najstarija kćer Blue Ivy.

Beyonce Možda vas zanima Beyoncé je objavila trailer za svoj film 'Renaissance', o turneji s najvećom zaradom svih vremena Rubrika Life&style Life&style

CÉ NOIR ime je novog dugoiščekivanog parfema glazbenice i iščekivao se više od deset godina, kreiran je u Francuskoj, a osmislila ga je, izradila i dizajnirala upravo Beyoncé. CÉ NOIR sadrži note klementine i zlatnog meda, u srcu note absoluta ruže i jasmina sambaka, te note namibijske smirne i zlatnog jantara. Tu čast da prvi isprobaju novi miris imali su posjetitelji koncerata u Inglewoodu, San Franciscu, Las Vegasu, Phoenixu, Tampi, Atlanti, Charlotteu i Washingtonu gdje su se dijelili testeri parfema koji izgleda genijalno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Nakon što je objavljen kratki video bočice, u kratkom vremenu postao je veliki hit društvenih mreža skupivši gotovo milijun likeova. "Željela sam napraviti nešto intimno, nešto što opisuje mene. I nakon godina čekanja napokon je ovdje. S njime sam se osvježavala po nekoliko puta na koncertima, a uskoro ćete moći i vi", rekla je nagrađivana glazbenica u videu najave parfema. No, nije parfem jedino što pjevačica već danima najavljuje. Naime, 'Renaissance Tour' dobiva i svoj koncertni film 'Renaissance: A Film by Beyonce' koji stiže 1. prosinca u odabrana kina u SAD-u, Kanadi i Meksiku, a datumi premijere za ostale velike gradove bit će naknadno poznati.

Možda vas zanima Nakon Victorije i David Beckham lansirao je tri nova parfema - mirišu na njegove uspomene diljem svijeta Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@beyonce

Komentari 0