Beauty

Ljetni trendovi koje ćemo nositi i kada dođe jesen

  • Obožavamo talijanski stil, skoro jednako kao i prefinu talijansku gastronomiju
  • Svako ljeto inspiraciju crpimo od chic Talijanki koje s lakoćom nose svoj jedinstveni i prepoznatljivi stil
  • Otkrij kako ga rekreirati i što nositi da bi ovo ljeto bilo baš kao ono u Rimu ili Portofinu

 

Italija nam je nepresušan izvor inspiracije kada je u pitanju stil, hrana, ali i način života. Zemlja tjestenine, pizze, mode, romantike i zabave posebno nam je draga ljeti, a čak i ako ovog ljeta ne možemo otići u posjet Portofinu, Milanu ili omiljenom jezeru Como, možemo stvoriti taj neodoljivi talijanski osjećaj gdje god se nalazili. Kako bismo ti pomogli približiti dašak Italije i talijanske lakoće življenja, izdvojili smo nekoliko talijanskih trendova koji ove godine osvajaju društvene mreže. Zato nastavi čitati i ne zaboravi si svaki dan ponavljati novu omiljenu mantru - dolce far niente.

Crni outfiti čak i ljeti

Jedna stvar po kojoj uvijek možeš izdaleka prepoznati pravu IT Talijanku je potpuno crni outfit. Bez obzira na godišnje doba, temperaturu ili vrijeme, trendi žene iz Milana ili Rima uvijek se oslanjaju se na ovu klasičnu paletu kako bi izgledale moderno tijekom cijele godine.

 | Autor: Dupe Dupe

Krojene hlače

Postoji li išta više šik od bijelih krojenih hlača? Na ulicama Rima vidjet ćeš ih na svakoj dobro odjevenoj ženi, kako na kulturno značajnim lokacijama tako i u malim, slikovitim restoranima. Kombiniraj ih uz jednostavnu bijelu majicu ili top i spremna si za pravo talijansko ljeto.

 | Autor: Unsplash / Jay Wennington Unsplash / Jay Wennington

Lan, lan i još lana

Ključ za borbu s vrućinom pod mediteranskim suncem je uvijek nositi lan, stoga nije iznenađujuće što posvuda možeš vidjeti Talijanke kako biraju ovaj ljetni materijal kada temperature u Portofinu dosegnu vrhunac. Ne samo da je lan iznimno udoban i ugodan na visokim temperaturama, nego postoji mnogo stilskih opcija i silueta koje Talijani preferiraju - razmišljaj u smjeru prozračnih ljetnih haljina, ležernih lanenih hlača i elegantnih prsluka.

 | Autor: Dupe Dupe

Svilene marame

Talijanski ljetni stil ne bi bio talijanski ljetni stil bez svilene marame nonšalantno omotane oko vrata ili glave. Najbolji primjer za to su vintage inspirirane svilene marame koje podsjećaju na staru talijansku kinematografiju i romantične kombinacije omiljenih talijanskih modnih kreatora. Iako bi možda pomislila da je svilena marama previše očit izbor za talijanski stil, upravo je ovo predmet koji spaja i stare talijanske none s najmlađim pripadnicima generacije Z. Zato brzo kreni u potragu za svilenom maramom i svakom ćeš outfitu u trenu dati talijanski šik. 

 | Autor: Dupe Dupe

Pomno odabrana manikura

Ono što nikada nećemo moći vidjeti na trendi ženama u Italiji su nokti koje ne krasi moderna manikura. A što je to moderno ove godine? Upravo manikura inspirirana Italijom. Jednostavne, ali nikako dosadne manikure u nijansama plave, ružičaste, ljubičaste i tirkizne top su odabir, a ako tražiš nešto još zanimljivije, odaberi manikuru u istim nijansama i dodaj joj popularni cat-eye efekt. Bilo da imaš duge ili kratke nokte, ovakva će manikura pristajati svima, a ako tražiš koje su to točne nijanse s kojima ne možeš pogriješiti, sve ćeš ih pronaći u u neodoljivoj kolekciji Dolce far niente omiljenog brenda Jana Nails.

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Izaberi između pet bezvremenskih ljetnih nijansi koje pršte vibrantnošću i pet zadivljujućih ljetnih cat-eye boja u Dolce far ninete kolekciji: #276 Bellinissima #Bellinigirl, #277 Asaggiami #tasteme, #278 Balliamo #let'sdance, #279 Ciao bella #hibeautiful, #280 Toccami #touchmebaby, #281 Le sue perle #herpearls , #282 Throw throw #kisskiss, #283 Costa blu #bluecoast, #284 Chiamami #callme i #285 Tramonto #sunset. 

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Paleta se proteže od žarkih nijansi pa sve do svježih i prozračnih boja s cat-eye efektom tako da možeš zablistati u baš svakoj prilici. Ne propusti priliku da ostvariš svoju ljetnu romansu iz snova uz Jana Nails. Prati Jana Nails Instagram i Facebook profile kako bi otkrila ekskluzivne beauty savijete, isprobaj njihove vrhunske proizvode i pridruži se bezbrojnim followerima koji su Jana Nails učinili svojim ultimativnim ljetnim beauty odredištem. Doživite strast talijanskog ljeta uz Jana Nails – gdje ljepota ne poznaje granice.

#JNbeauty #JNspa #jananails
 

Photo: Dupe

Komentari 0