Beauty
1/20

Dodir ruže na vašoj koži

Prije gotovo pola stoljeća Dr.Hauschka kozmetika pojavila se prvi put na policama njemačkih ljekarni i oduševila poklonike prirodne kozmetike. Njezin klasik i najdugovječniji preparat, Dr.Hauschka dnevna krema od ruže, ovih je dana doživjela svoj preobražaj – postala je još mirisnija, bogatija i primamljivija.

Predstavnici medija i blogeri dobili su priliku prvi iskušati novu kremu i uživati u njezinoj teksturi, jer u svakoj tubici nalazi se čak 30 cvjetova ruže. U novoj formulaciji ovog klasika osim pupoljaka i cvjetova divlje ruže, te voska ružinih latica i skupocjenog ružinog ulja nalazi se i ružina vodica, povećan je udio ružinog ulja, a dodan je i karnauba vosak koji u sinergiji i savršenoj harmoniji s pčelinjim i ružinim voskom ima snažno zaštitno djelovanje. 

 | Autor:

Anita Dujić, Ana Rucner i Nada Rocco samo su neke od poklonica Dr.Hauschka preparata  koje već godinama koriste i uživaju u nježnom dodiru ruže na svojoj koži.

Zbog svojih posebnih svojstava, Dr.Hauschka krema s velikim udjelom sastojaka od ruže potiče regeneraciju kože i osigurava optimalnu zaštitu za suhu, osjetljivu i zrelu kožu sklonu preranom starenju. Pokazala se učinkovitom i za kožu sklonu crvenilu te onu sklonu proširenim i popucalim kapilarama.  Dragocjeno ružino ulje i ekstrakt šipka stvaraju na koži zaštitni film, a mandingo, ružin vosak i avokado štite kožu od isušivanja. Na taj se način u koži uspostavlja pravilan odnos vlage i masnoće i sve kožne funkcije se uravnotežuju, te koža postaje mekana, revitalizirana i njegovana.

 | Autor:

Važno je napomenuti da se eterično ulje ruže koristi ne samo zbog prekrasnog mirisa nego i kao konzervans. Naime, budući da se u proizvodnji ne koriste sintetski sastojci pa ni konzervansi, eterično ulje ruže na prirodan način preparate čini stabilnima.

Ruže koje se nalaze u Dr.Hauschka kozmetici uzgajaju se u biodinamičkim vrtovima, no i u sklopu projekata uzgoja u Gruziji, Egiptu i Iranu. Zanimljivo je napomenuti da se za izradu kreme koristi damašćanska ruža koji ima veći udio eteričnog ulja od ostalih vrsta. Ruža simbolizira ključne karakteristike Dr.Hauschka kozmetike i principe po kojima ona funkcionira – uravnotežuje, umiruje, njeguje, stimulira i upravo je zato prisutna u gotovo svim proizvodima.

 | Autor:

"Više od deset godina vjerna sam Dr.Hauschka proizvodima jer im vjerujem i jer ih moja koža voli. Zbog prirode mog posla zahtijevam visoke standarde kada je kozmetika u pitanju i preferiram prirodne proizvode. Dr.Hauschka je savršen omjer prirode i vrhunske kvalitete pa samim tim i moj izbor", napomenula je Anita Dujić.

 | Autor:

Da je Dr.Hauschka kozmetika koju mogu koristiti i djeca potvrdila nam je Ana Rucner koja odabire Dr.Hauschka preparate jer voli dodir prirode na svojoj koži, a njezinu strast prema ružinoj kremi dijeli i sin Darian.

Dr.Hauschka kozmetika vodeći je brand prirodne kozmetike čiju čistoću i kvalitetu prirodnih sastojaka potvrđuje i NaTrue certifikat, a u Hrvatskoj se može pronaći u ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama po cijeni od 157,55 kn.

Photo: None

Komentari 0