Beauty
1/15

Dočekajte ljeto sa savršenim obrvama

Stiže nam ljeto, a kako bismo ga proveli ne razmišljajući o obrvama, za vas smo pripremili članak o takozvanoj Japanskoj metodi trajnog iscrtavanja obrva i Hair Stoke metodi, uz prigodni popust, kako biste do ljeta imale savršene obrve.

Trajno iscrtavanje obrva ili Japanska metoda, koja je već duže vremena poznata u svijetu, kod nas svakim danom postaje sve veći hit i oduševljava klijentice svih dobnih skupina.

Jedna od naših zadovoljnih klijentica koja je željela kod nas isprobati ovu metodu, bila je žena našeg dragog glumca Rena Bitorajca, prirodno lijepa Ana, koja je ovim tretmanom samo istaknula svoje prirodno svijetle obrve i time dala potpuno osvježenje svome licu.

 | Autor:

Za početak, kaže se da su oči ogledalo duše, a onda su obrve zasigurno i njih okvir. Obrve su jedan od najvažnijih dijelova našeg lica. Upravo zato se posljednjih godina stavlja velik naglasak na obrve. Metoda trajnog iscrtavanja dlačica radi se preciznom tehnikom koja omogućuje rekonstrukciju prirodnih obrva te njihovo oblikovanje. Potpuno je bezopasna, ako se radi stručno i u skladu s uputama.

Kome je namijenjena ova metoda?

Na tretman iscrtavanja obrva dolaze nam klijentice raznih dobnih skupina, od klijentica koje samo žele oblikovati obrve, do onih koje su u potpunosti izgubile prirodne obrve. Također, sve više se susrećemo s popravcima nestručnih radova ove metode, u kojima klijenticama obrve poprime zelenu ili crvenu boju, dobiju podljeve i slično. Tada uspješno prekrivamo i sve navedene nedostatke. Tretman je namijenjen isključivo osobama koje prije svega žele i njeguju prirodan izgled, nebitno o kojoj dobi ili profilu klijenta je riječ, a ukoliko imaju realna očekivanja, zadovoljstvo je zagarantirano. Za sada iza sebe imamo samo pozitivna iskustva zadovoljnih klijentica koje su ujedno i naša najveća reklama. Tome svjedoči više od nekoliko stotina odrađenih tretmana klijenticama cijele Hrvatske, Austrije, Italije, Srbije, Slovenije, BiH, a kojima bi se ovim putem i zahvalili na ukazanom povjerenju.

Postupak tretmana

Postupak započinjemo konzultacijskim pregledom na kojem se razgovara o željama i ocjeni prirodnih obrva. Zatim slijedi digitalni izračun simetrije lica, koji je posebno bitan kod izražene asimetričnosti lica. Slijedi test refleksije kojim se usklađuje boja pigmenta s tenom kože te prirodnim obrvama ukoliko ih ima, a ukoliko su potpuno izgubljene usklađujemo ih sa bojom kose. Konačni željeni pigment koji se unosi je vidljiv tek nakon 3-5 dana! Stoga bismo napomenuli kako je nekim slikama gotovih klijentica boja do 30% tamnija od konačne, obzirom da su uslikane neposredno nakon tretmana.

Kod određivanja pigmenta vrlo je bitna stručnost osobe koja poznaje kožu, strukturu svake klijentice, kako ne bi došlo do neželjene boje u krajnosti, gdje u takvim slučajevima obrve poprime zelenu, crvenu ili razlivenu boju. Zatim microskincutterom iscrtavamo obrve do potpunog željenog izgleda. Postupak je gotovo bezbolan, nakon tretmana nema natečenosti ni crvenila te je po samom završetku moguć odmah odlazak u javnost. Važno je reći da se vaše prirodne obrve ne diraju, ni ne čupaju, osim rasta izvan željenog oblika.

Održavanje nakon tretmana

Vrlo je važno da se klijentice pridržavaju uputa dobivenih od naših stručnjaka kako bi rezultat bio što učinkovitiji. Jedan od uvjeta je i korištenje ampulice i kremice tjedan dana nakon tretmana. Ovo napominjemo, jer u većini slučajeva klijentice nisu dobile ove preparate, iako bi trebali biti uključeni u samu cijenu tretmana. Ovaj način održavanja, kao i korištenje ostalih profesionalnih preparata kod ove metode, obvezni su po licenci proizvođača tvrtke Goochie, a za sada smo jedini u Hrvatskoj koji striktno rade isključivo po njihovom načinu rada, pravilima i uputama. Rezultat takvog načina rada osigurava da vam se pigment neće razliti, niti promijeniti s vremenom neku drugu boju, a i dati vam u krajnosti sve što bi trebala i sadržavati ova metoda koji ste kao takvu i platili.

 | Autor:

Trajnost metode

Trajnost metode je do dvije godine, iako u nekim slučajevima pigment može trajati i duže, odnosno kraće, ovisno o tipu kože i posttretmanskoj njezi obrva. Veliku ulogu imaju unutarnji utjecaji u koje spadaju izrazito masna koža, često znojenje ili perutanje kože, dok kod vanjskih utjecaja najveću ulogu imaju izlaganje suncu, solarij, saune, pilinzi i slično. U rijetkim slučajevima pigment se ne primi kod izrazito masne, aknaste kože ili seboreične kože što je obavezno navesti već na prvom tretmanu. Zbog navedenih faktora, kod nekih se klijentica preporučuje godišnje obnavljanje, no o samom osvježenju obrva odlučuju klijentice te im time određuju i vijek trajanja.

Rezultati

- Savršen izgled obrva u svako doba dana
- Obrve su prilagođene kosi, strukturi lica i boji kože
- Lice izgleda mlađe i vedrije
- Dobiva se prirodan, moderan i zdrav izgled obrva

Na što treba posebno pripaziti?

Tretman Japanskog iscrtavanja obrva je novitet koji oduševljava mnoge žene diljem svijeta, no jednako tako može biti i izrazito loše iskustvo, kao za neke klijentice koje se nisu dovoljno informirale, stoga u nastavku predlažemo da prije tretmana u bilo kojem salonu provjerite:

- Koji preparati se koriste u ovoj tehnici
- Da li se radi isključivo po njihovoj licenci, sa svim potrebnim preparatima, kao i svim preparatima (ampula i krema) koje dobivate za kućnu upotrebu, a koji bi trebali po mogućnosti biti uključeni u cijenu
- Jesu li uvjeti rada u koji dolazite na tretman iscrtavanja VISOKO higijenski i 100% sterilni
- Da tretman radite u isključivo REGISTRIRANOM salonu, koji ima evidentiranu Japansku metodu u svom cjeniku
- Da zatražite gotove radove klijentica koje je isključivo radila osoba kod koje ste došli na tretman, kako bi se uvjerili u osobno njihov način rada
- I posljednje, ali jednako važno da izričito zatražite posjeduje li osoba CERTIFIKAT o položenoj tehnici priznat u RH
- U protivnom, gotovo je sigurno da potrošeno vrijeme i novac nećete moći vratiti

Gotove radove zadovoljnih klijentica Prefesionalne Make Up & Estetic Tattoo Artist Valentine Petrović Japanske metode iscrtavanja obrva,  Hair Stoke metode i 3D metode možete pogledati na stranici  www.valentina-makeup.com . Za sve ostale upite možete nas kontaktirati na 098 9065 961, ili bez obaveze prošetati se do centra grada i doći do našeg ekskluzivno uređenog salona Berny, Mandaličina 7 u Zagrebu, kao i do naših drugih salona s kojima surađujemo ( Noir Salon, Salon Freeze, Salon Studio T, Salon Lashes by Sara, te salona Excellence u Zadru) kako biste se prije svega konzultirali i dobili sve odgovore na vaša pitanja!

Obzirom da se ovaj tretman ne preporučuje raditi za vrijeme velikih vrućina i izlaganju sunca, pripremili smo vam popust od 20% do kraja mjeseca! Radujemo se vašem dolasku! www.valentina-makeup.com

U galeriji detaljnije pogledajte neke od naših radova...

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0