Beauty
diptyque parfemi

Diptyque, kultni francuski parfemi već su godinama na listi omiljenih, čak i zvijezdama

  • Francuska beauty industrija posebno je poznata po kultnim mirisima, a uz parfeme iz Chanela i Diora, ističu se i oni parfemske kuće Diptyque
  • Brend poznat po svojim mirisnim svijećama, ali i sofisticiranim parfemima već godinama obožavaju i slavne osobe poput Rosie Huntington-Whiteley i Victorije Beckham
  • Snažni mirisi uz koje se ne može proći nezapaženo, imaju svoju vojsku obožavatelja diljem beauty svijeta

Francuska modna i beauty industrija poznata je po mnogim hvaljenim i obožavanim proizvodima, od kojih neki već imaju i kultni status, a među tim proizvodima svakako su parfemi. Francuske parfemske kuće smatraju se jednima od najboljih na svijetu, a uz poznate mirise iz Chanela i Diora, celebrityje, beauty influencere i ljubitelje parfema, očarali su parfemi iz Diptyquea

diptyque parfemi | Autor: Instagram @annaborisovna Instagram @annaborisovna Diptyque parfemi

Brend Diptyque najpoznatiji je po svojim moćnim parfemima i mirisnim svijećama te mnogi svrstavaju njihove sofisticirane mirise među svoje omiljene. Moćni mirisi koji ne prolaze nezapaženo obogaćeni su raznim notama, od drvenastih do cvjetnih.

diptyque parfemi | Autor: Instagram @rosiehw Instagram @rosiehw Diptyque parfem

U nastavku donosimo neke od najpoznatijih i najprodavanijih parfema brenda Diptyque!

1. Eau Rose Eau de Toilette

Cvjetne baze, s glavnim notama Damask ruže, vrtne ruže i ličija, posebno se ističu u ovom mirisu, kojeg svježim održava dodatak ružinog lišća i stabiljke. Miris, koji se može koristiti tijekom cijele godine, omiljen je i glumici Rosie Huntington-Whiteley.

diptyque parfemi | Autor: Diptyque Paris Diptyque Paris Eau Rose Eau de Toilette, (980,73 kn)

2. Philosykos Eau de Toilette

Jedan od najpoznatijih parfema iz Diptyquea, Philosykos je drvena i aromatična vrsta mirisa, s notama smokvinog lista, smokve i crnog papra. Svježe zelene note dozivaju ljeto, a slatko voće uravnoteženo je drvenastim notama, što je ovom parfemu donijelo mnogo obožavatelja.

diptyque parfemi | Autor: Diptyque Paris Diptyque Paris Philosykos Eau de Toilette, (980,73 kn)

3. Do Son Eau de Toilette

Tuberoza, narančin cvijet, jasmin glavne su cvjetne note ovog predivnog ženskog mirisa prepunog cvijeća. Svježi i kremast miris uljepšat će svojim cvjetnim notama svaki dan, a idealan je za ljeto i proljeće.

diptyque parfemi | Autor: Diptyque Paris Diptyque Paris Do Son Eau de Toilette, (980,73 kn)

4. Diptyque Eau Capitale Eau De Parfum

Svježi i začinski miris ovog uniseks parfema ima glavne note ruže, bergamota, ružičastog papra i pačulija. Ovaj jedinstveni parfem za posebne prilike ističe se u masi i pomažu istaknuti osobnost onoga koji ga nosi.

diptyque parfemi | Autor: Diptyque Paris Diptyque Paris Eau Capitale Eau de Parfum, (980,73 kn)

5. Eau des Sens Eau de Toilette

Još jedan cvjetni miris na popisu svjež je i citrusan, ali nije presladak, a odlično će se uklopiti u sva godišnja doba. Note narančinog cvijeta, pačulija, anđelike i gorke naranče, čine ovaj svjež citrusni miris za žene i muškarce.

diptyque parfemi | Autor: Diptyque Paris Diptyque Paris Eau des Sens Eau de Toilette, (980,73 kn)

6. Diptyque Orphéon Eau De Parfum

Cedar, tonkovac i bobice borovice glavne su drvenaste mirisne note ovog raskošnog i jedinstveno sofisticiranog puderastog mirisa.

diptyque parfemi | Autor: Diptyque Paris Diptyque Paris Orphéon Eau de Parfum, (1131,61 kn)

7. Tam Dao Eau de Toilette

Tam Dao još je jedan od bestsellera iz Diptyquea. Drvenastiji miris od Philosykosa, oslanja se na toplinu cedra, a ovaj chic miris kremast je zbog nota sandalovine, uz koje dolaze i čempres te mirta. Ove ga mirisne note ujedno čine i izrazito dugotrajnim.

diptyque parfemi | Autor: Diptyque Paris Diptyque Paris Tam Dao Eau de Toilette, (980,73 kn)

Cijena: 1936,32 kune, www.dior.com Možda vas zanima Obožavamo parfeme, a u ovim setovima možemo dobiti i po 10 mirisa za manje novca Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @biendi.perfume

Komentari 0