Beauty

Devedesete na noktima: Znate li što je "piercing" manikura?

Beauty trend iz prošlosti vratio se u velikom stilu, a odoljeti mu nije mogla ni jedna slavna dama...

Kada je riječ o trendovima u manikuri, očito je samo nebo granica, jer baš kad pomislite kako ste vidjeli sve, pojavi se nešto novo i potpuno neočekivano, poput dlakavih ili noktiju "s ogledalom". A osim inovativnih ideja, često nas iznenade i neki povratnički trendovi iz prošlosti, kao što je ovaj kojeg će se sjetiti svi koji su odrastali u devedesetima. Radi se o piercing manikuri, odnosno probušenim noktima.

 

#nailpiercing #nailaddictllc @nailaddictllc

A photo posted by tilly varela gonzalez (@pronounced_tilly) on

Ovo je možda i najjednostavniji način da privučete pažnju na svoje nokte, a look se već razvio u različitim smjerovima, od minimalističkih ringova do raskošnih ukrasa koji vise s njih. Instagram je već prepun inspiracije, a trend je isprobala i jedna poznata dama, koja dobro zna što je in.

Da, riječ je o Kim Kardashian koja se manikurom pohvalila na Snapchatu, a ako ona nešto nosi, to će sigurno postati hit. No dok si Kim možda može priuštiti ukrase na svakom noktu, za "obične smrtnike" ovakav look je nenosiv, jer vas ograničava u obavljanju svakodnevnih poslova. No to ne znači da i vi ne možete imati piercing manikuru, već da biste ju trebali ograničiti na jedan prst ili ruku. Također, izbjegavajte palac i kažiprst, jer se njima najviše služite pri tipkanju.

 

The rings are totally back in the game! (Sorry for the dust) 💅🔪💅🔪💅🔪💅🔪💅🔪 #envymynails #nailpiercing

A photo posted by Nail Tech Rotterdam (@envymynailsrotterdam) on

Važno je znati i kako ćete look najbolje postići u kombinaciji s akrilnim lakovima, a da biste izbjegli pukotine, nokte premažite zaštitnim lakom ili uljem za zanoktice.

 

Hello, Kitty gurl. #nails #nailart #pressonnails #notd #nailpiercing #nailswag #hellokitty #3dnailart

A photo posted by Liam Peter Taylor-Nail Artist (@liampeterrabbit) on

Photo: Getty Images

Komentari 0