Beauty 23. listopada 2013.

Derek Lam kreira kolekciju za Estee Lauder

Courtesy of Estée Lauder.

Dugogodišnja suradnja američkog dizajnera i kozmetičkog giganta dobiva logičan nastavak. Derek Lam će nakon deset godina suradnje po prvi puta kreirati kolekciju make upa za Estee Lauder.

Kolekcija bi svjetlo dana trebala ugledati u siječnju 2014. u preko 80 zemalja svijeta (nadamo se i u Hrvatskoj). U Estee Lauder ističu kako je ovo nastavak suradnje, ali vjerujemo da je i način da se ovaj luksuzni brend približi mlađoj klijenteli. Ovo je prva suradnja s nekim dizajnerom nakon što su prije osam godina angažirali Toma Forda da napravi kolekciju.

 | Autor: Courtesy of Estée Lauder Courtesy of Estée Lauder

Kolekcija Dereka Lama namijenjena je kreiranju seksi zlatnog smokey looka i sjajnih usana, svi proizvodi upakirani su u dizajnerski clutch za šminku. U setu se nalaze kajal olovka za oči, maskara, sjenilo i sjajilo.

"Moje kolekcije opisuju riječima kao što su minimalizam, mirna paleta boja i sl., tako da je i kolekcija takva", objašnjava Lam.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Vizažist iz Estee Laudera, Tom Pecheux, kaže kako ovaj set treba imati svaka žena:

"Nitko nema vremena ići pod tuš, skidati šminku i ponovno je nanositi. Žene vole dodati samo malo make upa na već postojećih u onim trenucima koje imaju uoči večernjeg izlaska."

Cijena seta u SAD-u je 85 dolara (oko 470 kn), a još uvijek nije potvrđeno dolazi li u Hrvatsku.

Komentari 0