Beauty 07. studenoga 2012.

Demi Moore lansirala parfem za Oriflame

Švedska kozmetička kuća Oriflame kozmetika ostvarila je suradnju s poznatom hollywoodskom glumicom Demi Moore, a kao rezultat nastala je nova ekskluzivna linija More by Demi, dostupna u ponudi novog kataloga.

„Demi Moore je poznata glumica i ikona stila diljem svijeta. Njezina neprocjenjiva ljepota inspiracija je mnogim ženama danas. Ona je utjelovljenje jake uspješne žene i savršeno se uklapa u filozofiju Oriflamea.“, izjavili su iz kompanije prilikom predstavljanja nove linije.

 | Autor:

Svoje oduševljenje kampanjom Demi je objasnila: „Oriflame nudi visoko kvalitetne i luksuzne proizvode, koji su lako dostupni modernim ženama današnjice. Sviđa mi se činjenica da je Oriflame strastveni brand koji osnažuje žene diljem svijeta.“

Novu kolekciju predstavlja orijentalno-cvjetni miris More by Demi parfemska voda – zavodljiva mješavina tahićanskog ylang ylanga, elegantnig jasmina i tople sandalovine, koja dočarava glamur i sofisticiranost Demi Moore. Cijena 50 ml mirisa s potpisom glumice je 159,90 kn.

 | Autor:

Osim parfemske vode, kolekcija sadrži i set proizvoda za baršunastu njegu i sjaj kose i tijela, a u njemu se nalaze maslac za tijelo (59 kn), krema za tuširanje (45 kn) i sprej za sjaj kose (49 kn). Za potpuno glamurozan stil Demi Moore u Oriflame-ovoj kolekciji predstavlja i modernu crnu torbu More, u imitaciji kože i sa zlatnim detaljima (259,90 kn).

Komentari 0