Beauty
David Beckham Fragrance

David Beckham je izbacio novi parfem, a evo i koji su drugi najpopularniji muški mirisi za darivanje

  • David Beckham Amber Breeze je najnoviji miris iz kolekcije proslavljenog nogometaša, a dolazi u pravi čas
  • A za sve one koje nisu sigurne koji miris pokloniti svom muškarcu, donosimo popis parfema koji su najbolji izbor za darivanje  
  • Oni su zbog svojih omiljenih formula najmanje rizični za poklon, a najbolje od svega je da ujedno i nisu najpopularniji mirisi na polici

Darivanje je kockanje: potrošite sav taj novac na nešto za što se nadaš da će se svidjeti određenoj osobi, a često si i razočarana ako poklon pospremi na dno ladice ili vrati. To ne može biti točnije nego kad nekome poklanjaš miris. Ono što tebi miriše neodoljivo, nekom drugom može biti loše. 

Možda vas zanima 20 parfema koji bez greške mirišu skupo i djeluju tako sofisticirano Rubrika Beauty Beauty

Mirisi su također investicija, često koštaju nekoliko stotina kuna, ovisno o kvaliteti i veličini bočice. Stoga je teško navesti najbolje muške mirise za dar ove blagdanske sezone. Međutim, tu smo da te uputimo u pravom smjeru.

Srećom, postoji nekoliko odabranih mirisa koji su (gotovo) univerzalni i nadopunjuju se. Ove kolonjske vode i mirisi se lako daruju jer su daleko manje 'rizični' zahvaljujući omiljenim formulama. Najbolje od svega, oni nisu nužno najpopularniji mirisi na polici. (Što znači, još uvijek ih možeš pokloniti nekome i jamčiti da neće mirisati jednako kao tri druga muškarca u istom uredu.)

Ovo je popis najboljih muških mirisa za darivanje, ponešto za sve budžete i svaki tip muškarca – prema raznim osobnostima. 

Najnoviji miris: David Beckham Amber Breeze

Ovaj miris dolazi iz David Beckham kolekcije osobno odabranih parfemskih voda i ima oblik briljantnog novog mirisa pod imenom Amber Breeze. Beckhamova vlastita putovanja i iskustva pružila su temeljnu inspiraciju za njegov jantarni, začinski, slatki, muževni i osvježavajući aromatični profil. Ono što se otvara oporim gornjim notama bergamota, začinskog crnog papra i kardamoma ustupa mjesto toplom srcu lavande, muškatne kadulje i muškatnog oraščića. Njegov elegantni profil zaokružuju izuzetne donje note pačulija, vetivera, prženog zrna tonke i drveta.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Sam Beckham je objasnio: „Kada sam stvarao Amber Breeze, želio sam uhvatiti taj poseban trenutak na kraju dana na plaži, kada sunce zalazi i svemu daje topli, meki sjaj. To je tako miran trenutak i posebno vrijeme koje me podsjeća na prekrasne praznike s obitelji i prijateljima“. 

Kao najnovije poglavlje u kolekciji Davida Beckhama, Amber Breeze pridružuje se iznimno popularnoj paleti osnažujućih parfemskih voda.  Od Infinite Aqua nadahnutog oceanom do aromatičnog zelenila s temom sela do orijentalne drvenaste kompozicije Refined Woods, svaki miris priziva određeno vrijeme i mjesto dok istovremeno njeguje duh iskustva i avanture. 

Cijena: 19,95 eura (150,61 kuna) 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Za ekstrovertne: Hermès H24

H24 je na vrhu ovog popisa s dobrim razlogom: to je najširi kandidat za nošenje u nizu—u svim scenarijima—ali ipak ide nepredvidivim putem. Metalne note snažno vibriraju, ali su usklađene cvjetnim uvertirama i drvenastom bazom. Preporučujemo da ga poklanjaš ekstrovertima jer je poticajan, razigran i privlačan. 

Cijena: 802,60 kuna 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Za jetsettere: Fulton & Roark Hatteras Solid Fragrance 

Redoviti putnici često su učinkoviti i ekonomični. Ne žele da ih išta zadržava i ne vide smisla u provjeravanju torbe ako se sve može svesti na jednostavnu ručnu prtljagu. Ovaj voštani miris poput melema stane u džep i lako ga  je ponovno nanijeti tijekom dana. Hatteras iz Fultona & Roarka omiljen je zbog svoje šumske aure. Hrastova mahovina i vetiver daju mu mokri, drvenasti žar, dok lavanda i tamjan daju svoju poletnost za završetak punog tijela. 

Cijena: 60 dolara (425,87 kuna)

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Za romantičare: Escentric Molecules Molecule 02

Premda bi romantični muškarac mogao uživati u dodatnoj čaši vina i dubokoumnom razgovoru, njegov miris jako mu je bitan: večernji spoj zahtijeva nešto odmah prepoznatljivo, olfaktivni pokretač raspoloženja sličan svjetlu svijeća i Barryju Manilovu. To je ono što Escentric Molecule postiže s Molecule 02. Jedina nota ovdje je ambroksan, rođak jantara s nijansom čaja i mirisom borovine. Ali, nije poput drugih izrazito tjelesnih mirisa za izlazak. Ovaj je također privlačan danju - laganiji, razigraniji pogled na inače mračnu jantarnu kategoriju mirisa.

Cijena: 336 kuna

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Za aktivnog muškarca: Imaginary Authors The Soft Lawn

Bilo da je vikend brijač ili živi svaki dan kao da je petak, ovaj miris u svaku prostoriju unosi lakoću i bezbrižnu esenciju. To je miris ekvivalentan otvaranju prozora u zagušljivoj prostoriji: taj umirujući povjetarac ispravlja sve pogreške i odmah prenosi sve na sretno mjesto, bilo da se nalaziš u parku, pješačiš šumom ili provodiš kvalitetno vrijeme s osobom koju voliš. Tajni sastojak je esencija teniske loptice. Znaš onaj miris netom ispucane limenke teniskih loptica? Ima to, uz vetiver koji umiruje dušu, hrastovu mahovinu, grejp i bršljan.

Cijena: 95 dolara (674,52 kuna)

 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Za tipa koji misli da ne voli mirise: Maison Francis Kurkdjian Aqua Celestia Cologne Forte

Neki dečki su sigurno ponosni na to kako 'ne vole mirise'. To nas impresionira jednako kao i tipovi koji se 'ne bave njegom kože' ili 'ne kuhaju'. Pa valjda svatko voli lijepo mirisati i za to dobivati komplimente! Aqua Celestia Cologne Forte iz Maison Francis Kurkdjian ima vrhunsku kvalitetu kako bi izdržao stalnu upotrebu, a jedno prskanje je suptilno, ali tako svježe, slatko i mošusno. Drugima će se svidjeti, ali nikada toliko da privuče neželjenu pažnju. 

Cijena: 1234 kune

 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Za šmekera: Dior Sauvage Elixir

Ako želi nešto što poziva na blizinu, Sauvage Elixir je prava stvar. Sićušni sprej najavljuje se mješavinom začina koja grije duh. Cimet, muškatni oraščić, kardamom i sladić očaravaju s drvenastim i jantarnim ukrasima.

Cijena: 1689 kuna

 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Za intelektualca: Louis Vuitton L'Immensite

Mudar čovjek treba pametan, sofisticiran miris. L'Immensite bilježi svoje bogatstvo u jednom mirisu, sa svojim vodenim, citrusnim i jantarnim akordima. I ekspanzivan je i introspektivan, u skladu s intelektualnim umom.

Cijena: 250 funti (2.156,64 kuna)

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Za neobvezujućeg tipa: Snif Fragrance Trial

Ako voli mijenjati stvari, onda je ovo još jedna izvrsna opcija pretplate od Snifa, koja stvara uzbudljive i često nekonvencionalne mirise. Snif šalje pune veličine i uzorke pretplatnicima svaki mjesec, a kupac može isprobati svaki i zatim odlučiti koje želi zadržati, a koje poslati natrag. To omogućuje stalnu rotaciju kolonjske vode. Favoriti se prodaju se u Snifovoj trgovini, ali zabavni dio je otkriti koja od Snifovih ukusnih opcija odgovara korisniku.

Cijena: od 25-150 dolara (od 177,50 do 1.065,03 kune) 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Ariana Grande Možda vas zanima Dva nova parfema Ariane Grande inspirirana su modom i mirisima 60-ih Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0