Beauty

Crveni ruž ili istaknute oči?

Ecija Ivušić i Lana Banely su sinoć posjetile Mangovu reviju. Obje su zablistale u modnim kombinacijama koje ističu figuru, ali koja je imala bolji make up?

Mlade novinarke Ecija Ivušić i Lana Banely oduvijek su bile rado viđena lica modnih događanja. Drugačije nije bilo ni sinoć kada su obje zablistale u svom specifičnom stilu.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Ecija je odabrala seksi i femme fatale pristup. Crvena uska haljina i plitke Louboutin cipele istaknule su njenu figuru. Ecija se odlučila i za crveni ruž u boji haljine, jednostavan make up na očima i chic punđu. Sve pohvale za punđu i crveni ruž, ali mislimo da bi uz mrvicu manje rumenila izgledalo mnogo bolje.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Lana je pak odabrala casual kombinaciju sandala na punu petu, bijelih hlača i crnog topa. Uz ispeglanu kosu nosila je svoj autentični make up: nude usne i oči istaknute crnom olovkom. Kao rasnoj crnki pomalo egzotičnih crta lica, ovaj look joj stoji fantastično, ali mi se pitamo kada će se malo ohrabriti i prigrliti boje? Imamo osjećaj da bi joj neonski ružičasti ruž pristajao fantastično.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0