Beauty 13. veljače 2012.

Crvena i ružičasta za romantične lookove

Thinkstock.
1/10

Crvena i ružičasta za romantičan look

Crvena boja predstavlja strast, bez obzira radi li se o mržnji ili ljubavi, stoga je uvijek bila intrigantna, a ponekad čak i zabranjivana. Ova boja signalizira opasnost, ali i erotiku stoga ne čudi što mnoge glumačke i pjevačke dive obožavaju crvene toalete. Ružičasta pak predstavlja spokoj, mir i romantičnu ljubav te je mnogo manje agresivna i nametljiva od crvene.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Crveni i ružičasti make up

Crveni ruž je klasik koji nikada ne izlazi iz mode. On je seksi provokativan i zahtijeva hrabrost, ali to ne znači da ovu boju mogu nositi samo žene koje vole i žele biti primijećene. Crvena pakiranja često u sebi kriju tople mirisne note parfema ili kupki. Ne želite li nositi crveni ruž, uvijek možete upotrijebiti crveno sjajilo ili nalakirati nokte crvenim lakom.

 | Autor: Pixsell, PR Pixsell, PR

Ružičasta boja je mnogo češće na beauty repertoaru većine žena. Ružičasto sjajilo je jedno od najpopularnijih, baš kao i ružičasto rumenilo. Parfemi u ružičastim parfemima su mnogo razigraniji, više mladenački i svježi. Želite li ovog Valentinova u svoj look unijeti ružičastu boju, neka to bude na očima, u obliku sjenila za kapke, ili na noktima.

 | Autor: Pixsell, PR Pixsell, PR

Želite li nositi neku od ovih boja, samo naprijed, jer uskoro ionako stiže proljeće kada će sive i smeđe nijanse make upa zamijeniti jarke boje, ali i prirodan look. Crveni ruž koraljne nijanse izgledat će fantastično u kombinaciji s crnim tušem i retro frizurom. Ružičastu boju možete, kao što smo već spomenuli, možete nositi na kapcima, tako da kreirate smokey look u ljubičastim ili ružičastim nijansama, a možete i nanijeti ružičasti ruž. Može biti u nekoj neutralnoj, prirodnoj nijansi i tada svakako naglasite oči ili u boji fuksije, ali tada na oči nanesite samo maskaru. 

Komentari 0