Beauty
Cindy Crawford

Cindy Crawford isprobala je kako izgleda sa šiškama. "Nemoj to raditi!" vrisnuli su svi

  • Cindy Crawford predstavila je svoju potencijalno novu frizuru na Instagramu
  • Prepoznatljivu stepenasto ošišanu smeđu kosu s balayageom i BEZ ŠIŠAKA promijenila je u frizuru s bogatim šiškama preko cijelog čela
  • Reakcije su većinom negativne i, priznajemo, supermodel stvarno izgleda bolje sa starom frizurom 

Od 90-ih i sjajnog doba supermodela, Cindy Crawford nosi više-manje istu frizuru, varijacije na temu su neznatne i u obliku i u boji. Da, nekad je ta kosa bila isfenirana da bude više voluminozna, kako se tada nosilo, pa zatim glađa i uglađenija, no uvijek je to topla smeđa boja sa svijetlijim vrhovima na dugoj kosi, a čelo je otkriveno. Klasičnim šiškama ni traga. No razumijemo i potrebu svake žene da s vremena na vrijeme promijeni frizuru.

Cindy Crawford je tako načinila debi potencijalne nove frizure na svom Instagram profilu želeći da svi znaju o čemu razmišlja. Što god bio uzrok velikim promjenama (stara frizura je dosadila, prekinule smo s dragim, došlo je proljeće...) drastična promjena može biti kako divno osvježenje tako i trauma. Super model je naglasio da samo testira, da ovo nisu "trauma šiške". 

Možda vas zanima Ex supermodeli opet zajedno: što rade i kako izgledaju Cindy Crawford, Christy Turlington i Helena Christensen Rubrika Stars Stars

Objavila je sliku s gustim šiškama preko cijelog čela (očito je riječ o lažnim šiškama, prebacila je vrhove visokog repa preko čela, dok je ostatak kose polupodignut.

 Evo reakcija: "Ni u ludilu šiške! Sviđat će ti se jedan dan, a onda ćeš ih mrziti!", "Ne! To nisi TI", 

A nije bio ni mali broj onih koji su Cindy bez pardona rekli da sliči pjevaču Aerosmitha, Stephenu Tyleru. I, ruku na srce, ima u tome istine. 

"Na čas sam mislio da je to Steven Tyler," kaže jedan. "Oh, Bože - mislila sam da je Steven Tyler," komentirala je još jedna osoba. "Izgledaš kao Steven Tyler" nadovezala se treća. Mislimo da su razuvjeriji Cindy da ošiša šiške... A njezina zadnja objava pokazuje da nismo bili u krivu.

Možda vas zanima Kim Kardashian kupila je bivšu vilu Cindy Crawford, zavirili smo u tu divotu na obali Pacifika Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@kyliejenner

Komentari 0