Beauty

Charlize Theron, Nicole Kidman, Beyonce ... brojne slavne dame se kunu u ovu 68 kuna vrijednu kremu

  • Obožavamo proniknuti u beauty tajne slavnih dama, a posebno nas razveseli kada otkrijemo da koriste cjenovno pristupačne proizvode
  • Beyonce, Nicole Kidman i Charlize Theron su samo neke od slavnih dama koje se kunu u efikasnost Eucerin Aquaphor umirujućeg balzama
  • Namijenjen je njezi suhe do jako suhe, grube i nadražene kože, a za njega je potrebno izdvojiti manje od 70 kuna

Učestale promjene vremena negativno se odražavaju na stanje naše kože. Crvenilo, zatezanje kože, suhoća, perutanje... sve su to problemi s kojima se možemo susresti ovih dana. Slavne dame, poput Beyonce, Nicole Kidman i Charlize Theron, nerijetko ističu kako ove probleme uspješno rješavaju zahvaljujući jednoj kremi vrijednoj 68 kuna!

Možda vas zanima Navodno je Kate Middleton preporučila ovu kremu za lice Michelle Obami, doznali smo o čemu se radi Rubrika Beauty Beauty

Riječ je o Eucerin Aquaphor umirujućem balzamu namijenjenom njezi suhe do jako suhe, grube i nadražene kože. Nakon primjene on stvara polupropusnu zaštitnu barijeru nad kožom koja podupire prirodni prijenos vodene pare i kisika omogućujući koži 'da diše'. Formula je obogaćena glicerinom i pantenolom koji pomažu u regeneraciji i obnavljanju, ali i hidratizaciji kože.

 | Autor: Pr/ Iskon Pr/ Iskon

Cijena: 67,90 kuna

Multipraktik

Ovaj vodootporni proizvod bez boje i mirisa je zahvaljujući svojoj umirujućoj forumi prikladan i za nanošenje na problematične dijelove kože kao što su koljena i laktovi, ispucali zglobovi, zanoktice i pete. Također, prikladan je i za upotrebu na djeci, a upravo je zahvaljujući svom sinu Jacksonu glumica Charlize Theron saznala za ovaj proizvod koji je sada neizostavan dio njezine beauty rutine.

"Doktor je preporučio da ovu kremu koristim na svom sinu, no ubrzo sam shvatila da je to jedna od najboljih krema ikad pa sam je i sama počela koristi. Sjajna je i pri ispucanim usnama", istaknula je u razgovoru za InStyle.

Prekrasna Halle Berry odaje tajne svoje mladolikosti: Napravi masku koju koristi glumica

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Charlize Theron

As iz rukava

Bez ovog proizvoda ne može ni glumica Lucy Liu koja je priznala kako ga odmilja zove 'Aqua-za sve'. "Možete ga staviti na lice tijekom zime ili na ispucale usne u bilo kojem trenutku. Dobro je za bebe ako ste roditelj ili za liječenje posjekotina i modrica kako bi brže zacijelile", otkrila je u razgovoru za The Strategist.

A ovaj proizvod bio je od velike pomoći i Meghan Markle na dan njezina vjenčanja. Njezin vizažist Daniel Martin je u intervjuu za E!Online otkrio kako je upravo Eucerin Aquaphor odigrao važnu ulogu u postizanju željenog zdravog sjaja kože lica.

Puder uspoređuje s bojom trbuha? Ovo su najčudniji beauty trikovi vizažista Meghan Markle

 | Autor: Mike Egerton/PA Images/PIXSELL Mike Egerton/PA Images/PIXSELL Meghan Markle

Možda vas zanima Ne slušajte ju! Dermatolozi su zbog ovog savjeta osudili glumicu Gwyneth Paltrow Rubrika Beauty Beauty

Iako Nicole Kidman ne skriva kako preferira luksuzne brendove kada je njega lica u pitanju, u intervju za Allure je priznala kako se među cjenovno prihvatljivijim proizvodima u njezinoj torbici uvijek može pronaći i Aquaphor. Drži kako je ova krema sjajan odabir za suhu kožu te drži da predstavlja izvrstan omjer cijene i kvalitete.

Photo: Shutterstock

Komentari 0