Beauty

Puder uspoređuje s bojom trbuha? Ovo su najčudniji beauty trikovi vizažista Meghan Markle

  • Iako se jako puno priča o dolasku kraljevske bebe, i o make-upu Meghan Markle na dan njezinoga vjenčanja još uvijek se ne prestaje govoriti
  • Jednostavan i prozračan look u prvi je plan stavio njezinu prirodnu ljepotu
  • Njezin vizažist otrkio je trikove koje je tada koristio, a koje odsad možeš primijeniti i ti!

Vizažist zaslužan za prirodni look vojvotkinje od Sussexa na njezin dan vjenčanja je Daniel Martin. On je osim toga zaslužan i za besprijekoran look Jessice Albe na crvenim tepisima, a sada je otkrio tajne koje primjenjuje na svojim slavnim klijenticama.

Upravo zbog svježeg i blistavog izgleda koji postiže šminkom njegov je rad posebno zanimljiv. Saznale smo kojim se to trikovima koristi i jedva ih čekamo isprobati. Ako djeluju za kraljevsku obitelj trebali bi doista biti vrijedni pa ih mi jedva čekamo isprobati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Martin (@danielmartin) on

1. Smanji količinu pudera

Prvo na što treba obratiti pozornost je da za dnevni look ne stavljamo previše šminke. Doziranje pudera, BB ili CC kreme, maskare i  tuša je ključ svega jer dnevno svjetlo make-up samo pogoršava.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber danielmartin

2. Upotrijebi hidratizirajuće proizvode

Tijekom dana, osobito ako ćemo šminku imati duži period, trebalo bi izbjegavati make-up čiji je temelj uljna baza. Osim toga ne bismo trebale kombinirati proizvode s uljnom i one s vodenom bazom jer će se šminka lakše razmazati. Upravo je taj trik Martin koristio na kraljevskom vjenčanju.

3. Ne koristi četkice

Make-up bismo trebale nanositi prstima. Pokraj toliko spužvica i četkica nanošenje šminke prstima je ipak najbolje rješenje. Meghan je upravo zbog tog trika imala šminku toliko savršeno nanesenu da se jedva vidjela.

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber danielmartin

4. Puder usporedi s bojom trbuha

 Prije svakog šminkanja, Martin svoje klijentice zamoli da mu pokažu svoj trbuh. Upravo je ta boja najprirodnija jer do nje ipak dopire najmanje sunca. Nakon toga puder nanosi od sredine lica prema krajevima jer tamo boja koža ima najviše nepravilnosti.

5. Ne trebaš highlighter

Poznati vizažist na svojim klijenticama ne voli upotrebljavati highlightere jer ne izgledaju prirodno na fotografijama. Umjesto toga koristi balzam ili serum koje nanosi na istaknute točke lica nakon što završi nanošenje cijeloga make-upa.

 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0