Beauty

Celebrityji obožavaju ove trepavice za 30 kn!

I vjerovala ili ne, MOŽEŠ ih kupiti u Hrvatskoj već odavno... DA, obožavamo ih!

Već nekoliko godina, nema nam dražega nego otići po dobar par Ardell trepavica tik pred taj izlazak koje smo čekale cijeli mjesec. Jeftine, prekrasne, prirodne (a imaju i popriličan broj glam verzija!) i pritom će preživjeti BAŠ SVAKI izlazak. Plesanje, prolijevanje, plakanje (hej, nekad se dogodi!), nanošenje maskare povrh... I na kraju sve što trebaš je pažljivo oprati ih mlakom vodom i spremne su za još puno nošenja. Cijena? Od 30-35 kn. Idealno.

Možda vas zanima Sasvim iskreno: Ovo je istina o ekstenzijama trepavica Rubrika Beauty Beauty

Izgleda da nismo jedine koje ih vole i biraju - i to za više fancy prigode od odlaska na primjerice RNB Confusion u Johannu Franku. Naime, obožava ih i Hollywood i baš niti jedan crveni tepih ne prolazi bez njih - pa tako ni nedavno održani Grammyji. Ima li većega zadovoljstva nego kada skužiš da ti i celebrity volite isti jeftini proizvod? Među milijunima proizvoda, koji mogu biti i basnoslovno skupi, ona je baš odabrala ove jeftine Ardellice koje nosiš barem jedan petak u mjesecu! 

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Na ovogodišnjim Grammyjima Lady Gaga je imala jedan od najupečatljivijih beauty lookova s egzotično izvučenim i šljokičavim smokey eyem i pletenicom s upletenom trakom, a look je nadograđen s Ardell trepavicama "Demi Wispies", doduše u Faux Mink varijanti. Osim nje, nosile su ih na ovu i druge prilike i Gabrielle Union, Demi Lovato, Kaley Cuoco, Busy Phillips... Svakako ih se vrijedi isprobati ako još nisi!

Photo: Instagram

Komentari 0