Beauty

Čeka nas mirisno proljeće! 7 novih parfema koji su nas oduševili!

  • Na police su stigli novi mirisi, stvoreni za proljeće
  • S toplijim vremenom, u prvi plan izlaze cvjetni i voćni mirisi
  • Brojni brendovi predstavili su nove, prekrasne mirise, a mi smo izdvojili neke
Možda vas zanima Imotski parfemi postali su hit, a njihovi nazivi su genijalni! Rubrika Beauty Beauty

Još nekoliko tjedana i stiže nam proljeće! Vrijeme je da zaboravimo na teške mirise zime i okrenemo se zavodljivim, slatkastim i cvjetnim notama proljeća. Sudeći po novim parfemima koji su stigli na police, čeka nas prava mirisna rapsodija i ne, ne možemo se odlučiti za samo jedan.

1. Jo Malone Hemlock & Bergamot

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Jo Malone Hemlock & Bergamot (30ml, oko 470 kn)

Jo Malone ovih dana otvara svoju trgovinu u zagrebačkoj Ilici pa je zasigurno pravo vrijeme da se upoznamo s njihovim novim parfemom - Jo Malone Hemlock & Bergamot. Ovim, netom predstavljenim parfemom, vladaju voćne i puderaste note koje će biti sjajne za prve tople dane. Prema iskustvima prvih korisnika, snažno se osjeti mandarina i mimoza, a sve ljubiteljice prirode definitivno će uživati u ovom mirisu.

Možda vas zanima Izađi iz toksične veze - i još nekoliko poteza koji će ti promijeniti život nabolje Rubrika Life&style Life&style

2. Moschino Toy 2

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Moschino Toy 2 (100 ml, oko 630 kn)

Naranča, magnolija i jabuka vladaju novim Moschino mirisom nazvanim Toy 2. U preslatkoj bočici u obliku medvjedića nalazi se još jedno cvjetno-voćno proljetno otkriće u čijim se donjim notama osjeti sandalovina, mošus i božuri. S obzirom da su Moschino parfemi uvijek jako popularni, ne sumnjamo da je ovo pravi proljetni hit! 

3. Marc Jacobs Fragances Daisy Sunshine

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Marc Jacobs Fragances Daisy Sunshine (50 ml, oko 550 kn)

U siječnju ove godine i Marc Jacobs predstavio je svoj proljetni adut - limitirano reizdanje parfema Daisy iz 2007. godine. Ipak, ovo izdanje oplemenjeno je nekim novim mirisima, a prevladava miris jagode, suncokreta i drvenastih nota. Iz Marc Jacobsa otkrili su kako se radi o parfemu koji slavi sunce, život i slobodan duh. To je sve što trenutno želimo od života! 

4. Narciso Rodriguez Pure Musc

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Narciso Rodriguez Pure Musc For Her (30 ml, oko 380 kn)

I iz tvornice kultnog parfemskog brenda Narciso Rodriguez stižu cvjetne i drvenaste note. U siječnju su predstavili svoj novi parfem Pure Musc. Iz brenda su rekli kako su parfem kreirali za samosvjesne žene, a poruka se krije i u crno-bijelom pakiranju. Crno poput tajne, bijelo poput čistoće. S obzirom na popularnost koju dosegnu Narciso Rodriguez parfemi, nema sumnje da će baš ovo biti proljetni favorit mnogih žena.

Možda vas zanima Odabrale smo! Ovo su najdraži parfemi po izboru miss7 redakcije Rubrika Beauty Beauty

5. Tom Ford Lost Cherry

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Tom Ford Lost Cherry (50 ml, 1786 kn)

Ovog proljeća Tom Ford stiže s novim mirisom provokativnog naziva Lost Cherry. Riječ je o sočnom i zavodljivom mirisu čija snaga počiva na mirisu trešnje koji u sjećanje priziva Griotte bombonjere. U gornjim notama nalazi se crna trešnja i ulje badema, a cvjetne note turske ruže i jasmina nose osjećaj proljeta. Tu je, dakako, fantastično crveno pakiranje prepoznatljivog oblika koji podsjeća na šahovsku figuru. Ovaj parfem je, čini se, pravi materijal za novu parfemsku legendu! 

6. Elie Saab Girl of Now Shine

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Elie Saab Girl of Now Shine (30 ml, oko 400 kn)

Iz romantične radionice brenda Elie Saab stiže parfem koji će probuditi čežnju za visokom modom, sjajem i glamurom modne piste. Girl of Now Shine parfem zapravo se temelji na mirisu pržene pistacije i badema, ali u gornjim notama miriše na narančin cvijet, iris i pačuli. Iz brenda ga opisuju kao parfem za samopouzdanu ženu koja se ne boji zasjati. 

7. Tiffany&Co EDP Intense

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Tiffany&Co. EDP Intense (50 ml, oko 960 kn)

Iako nam su prva asocijacija na brend Tiffany&Co. Audrey Hepburn i dijamanti, moramo se prisjetiti da su u posljednje vrijeme imali odlične mirisne proizvode. Ove zime predstavili su svoj posljednji pogodak - miris Tiffany&Co. EDP Intense - koji je pravo oličenje brenda. Simbolizira bogatstvo, optimizam i životnu radost, a pakiranje mu (naravno!) podsjeća na dijamante. U gornjim notama ovog parfema dominiraju ružičasti papar, mandarina i kruška, a u srednjim najjače se osjeti iris. Vanilija se ističe tek u baznim notama, a u jedno nema sumnje. Za ovakav koktel mirisa još nismo čuli! 

Photo: Miss7/PR

Komentari 0