Beauty 01. veljače 2013.

Catherine Zeta-Jones izgleda bolje no ikad

Guliver Image/Getty Images.

Velšku ljepoticu Catherine Zeta-Jones rijetko kada viđamo na crvenom tepihu. Kada se ipak pojavi, sve nas oduševi svojom pojavom.

Posljednjih godina su klasične ljepotice pale u drugi plan. Djevojke koje se vole istaknuti poput Rite Ore ili Rihanne plijene pažnju medija svojim otkačenim i hrabrim stilom. No, ponekad je manje uistinu više, a to najbolje zna Catherine Zeta-Jones.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Glumicu koja je poznata po ulogama u filmovima kao što su Zorro i Oceanovih 12, rijetko kada viđamo na crvenom tepihu. Gotovo je nikad nema na svečanim otvorenjima i promocijama, ali zato na gala večerima i filmskim premijerama ponekad zasjeni ostale uzvanice. Na premijeri svog novog filma Side-Effects pojavila se izgledajući bolje no ikad.

Bademaste smeđe oči istaknula je smeđim smokeyem i umjetnim trepavicama. Dodir bronzera na sljepoočnicama i obrazima osvježio je njen ten. Dok bi većina žena ovakav make up zaokružila nude sjajilom, Catherine se odvažila na trendi ljubičasto sjajilo. Na taj način je pokazala da voli trendove, ali i da zna odabrati make up u skladu s godinama jer bi trendi tamni mat ruž njenom licu dodao godine i istaknuo bore. Savršeno oblikovane obrve i dugi smeđi valovi u kosi zaokružili su prepoznatljivi Catherinin look.

Komentari 0