Beauty

Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda znaju anti-age trikove!

Zapitali smo se koje je beauty trikove primjenila zanosna četvorka s Manhattana u drugom dijelu filma. Evo što smo otkrili ...

Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda od prve epizode do posljednjeg Seks i grad filma izgledaju gotovo isto, no ne radi se tu o nekakvim eliksirima mladosti koje četvorka pije, već o čarobnom sredstvu zvanom make up. Za vrijeme snimanja drugog filma, vizažisti su koristili neke odlične make up trikove, kojima su glumicama vratili godine unatrag, a sada ih možete isprobati i vi...

 | Autor: themoviedb themoviedb

1. Izgled doveden do perfekcije

 Prije odlaska na snimanje u Maroko, manikirka iz filmske ekipe dizajnirala je nekoliko setova umjetnih noktiju, koje bi svako jutro stavljala na ruke Kim Cattrall.

2. Samanthin novi izgled

Kombinacija izgleda Blondie, Madonne i Kate Moss. Rezultat? Baršunasta koža, mnogo lažnih trepavica i fluorescentno narančasti i crveni ruž.

3. Carrien zaštitni znak 

Nježni "smoky eye" - kombinacija sjenila u sivoj, zelenoj i boji ametista. I naravno, lepršave kovrče.

 | Autor: themoviedb themoviedb

4. Oprez, alergija!

Kristin je alergična na većinu kozmetičkih preparata. Zapravo, La Roche Posay je jedini brend čije proizvode za njegu može koristiti.

5. Osvježen preplanuli ten 

Bronzer u gelu osvježio je preplanulost Charrlottinog lica.

 | Autor: themoviedb themoviedb

6. SJP Must Have 

Koja je tajna Sarinih odmornih očiju i meke kože, i nakon napornog snimanja? Pa, u specijalnoj kozmetici: Kiehl i Origins.

7. Miranda, još elegantnija

Uvijek šik, Miranda je osvježila svoj izgled stilom osamdesetih - haljinama- tunikama, s nabranim donjim dijelom i ogromnim naušnicama.

 | Autor: themoviedb themoviedb

8. Zanimljive punđe

Frizerka filmske ekipe kreirala je za Carrie vrlo zanimljivu punđu - primjerenu njenim "filmskim" godinama - a po uzoru na one koje su viđene na ovogodišnjim Lanvinovim revijama.
 

Photo: themoviedb

Komentari 0