Beauty

Camilla Belle ima problema s puderom

Jedna od najbolje odjevenih žena u Hollywoodu, glumica Camilla Belle, mnoge je šokirala svojom pojavom na LACMA gala večeri koja je održana 2. studenog u Los angelesu. Poznata po besprijekornom make upu i frizuri, izazvala je mnogo podignutih obrva svojim lookom od neku večer.

Pravilne crte lica, tamna kosa, istaknute obrve – to je dobitna kombinacija Camille Belle koja može nositi gotovo sve. Bez obzira je li njen make up neutralan, dramatični smokey ili pink ruž – uvijek je savršen, ili bolje rečeno, bio je sve donedavno.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Na gala večeri Camilla se pojavila u svom najgorem izdanju dosad. Nekoliko nijansi presvijetao puder očito odudara od boje njene kože. U izjednačavanju nijansi nije pomoglo ni nanošenje na vrat, pošto joj je haljina otkrila maslinasta ramena. Ruž za usne nanesen je neprecizno i bez olovke što je jedan od najvećih beauty grijeha kada su tamni ruževi u pitanju. Make up na očima je bio, na svu sreću decentan i precizan, ali niti on nije uspio spasiti stvar.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Pošto je Camilla nedavno ošišala svoju dugu kosu na bob sa šiškama, prezentirala ga je na nov način. Novost je izrazito crna nijansa boje za kosu, kao i slijepljene šiške posred čela koje nisu najbolji odabir.

S obzirom da nas je Camilla oduvijek oduševljavala, nadamo se da neće nastaviti raditi ovakve greške.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0