Beauty 01. rujna 2015.

Bronzer se nosi i nakon ljeta

Guliver Image/Getty Images.
1/7

Iako bronzer uvijek asociramo uz ljeto, ponekad ga se teško odreći kada se vratimo s godišnjeg odmora.

Čim nam koža malo potamni odmah posežemo za bronzerom. Taj čarobni puder tamnije boje neke žene koriste umjesto klasičnog pudera u kamenu, posebno ako su jako preplanule, neke s njim konturiraju lice, treće ga koriste umjesto rumenila, a četvrte njime ujednačuju boju tamo gdje su ostali tragovi kupaćeg kostima. No, trebamo li koristiti bronzer i nakon što se vratimo s ljetovanja? Apsolutno da!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Da se bronzera nije lako odreći, najbolje svjedoče zvijezde s nedavno održanim VMA nagrada gdje su prevladavali prekrasni brončani lookovi. Mnogi će reći da se to dogodilo jer je ljeto te na izmaku i još nije gotovo, ali sada je pravo vrijeme da se u svoj bronzer zaljubite na dulje vrijeme te da on ne bude samo ljetna avantura.

 | Autor:

Ako je ljeti potrebno imati laku ruku kod korištenja bronzera, s hladnijim danima to postaje još važnije. Nakon što koža izgubi onaj zdravi i odmorni sjaj, možete ga vratiti uz pomoć malo brončanog pudera koji ćete nanijeti na jagodice, sa strane lica i ispod obrve. Možete koristiti prekrasne teksture u kamenu ili prahu, ali izbjegavajte kremaste i gel bronzere te više od svega bronzere s krupnim šljokicama. Sjaj treba biti nježan i suptilan.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Mat bronzer možete koristiti tijekom cijele godine za konturiranje, ali i umjesto svjetlucavog bronzera, posebno ako niste fan shimmera. Nijansa za hladnije godišnje doba neka bude nijansu do dvije tamnija od boje podloge i dobrog tona tamo da se lijepo stapa s bojom lica. Za nanošenje koristite veliki i mekani kist, a višak dobro otresite – uvijek je lakše nanijeti još proizvoda, nego skinuti višak.

Cijene bronzera pogledajte u galeriji..

Komentari 0