Beauty 29. travnja 2013.

Brončana put na prirodan način

Thinkstock.

Biobaza je za ovo ljeto pripremila svoj prvi proizvod za sunčanje. Biobaza Sun je tonirani “pekmez” 100% prirodnog podrijetla za brzo tamnjenje i brončanu put. Obogaćen je karotenoidima iz mrkve i ekstraktom oraha iz hrvatskog uzgoja, kakao maslacem te njegujućim uljima nevena i masline pa ga koža jednostavno obožava.

Biobaza farmaceuti osmislili su novi proizvod kojim se otvara segment prirodne njege za sunčanje – Biobaza SUN. Biobaza SUN je tonirani “pekmez”, popularni proizvod bez zaštinih filtera koji omogućuje brže tamnjenje i postizanje brončane puti. Sadrži sastojke 100% prirodnog podrijetla koji koži osiguravaju hidrataciju, obavijaju je neodoljivim sjajem te potiču intenzivno tamnjenje.

 | Autor:

U ovom pekmezu korištena je visokokvalitetna mrkva i orah iz hrvatskog uzgoja. Mrkva je bogata karotenoidima koji kao antioksidansi čuvaju strukturu i funkciju membrane stanice te smanjuju oštećenje kože uslijed UV zračenja. Ulje mrkve dubinski njeguje kožu i pospješuje njeno tamnjenje, potiče sintezu melanina dajući koži lijepu brončanu boju te se zbog toga koristi u preparatima za sunčanje. Kakao maslac obavija kožu laganim filmom ugodnog, prirodnog mirisa koji intenzivno hidratizira i blago je vodootporan. Izvrstan je u prevenciji fotostarenja kože. Blagotvoran ekstrakt oraha djeluje umirujuće i balansirajuće na kožu. Maslinovo ulje pruža prirodnu zaštitu od sunca (odbija oko 20% sunčevih zraka), bogato je vitaminima A i E i odlično je za dehidriranu, osjetljivu kožu. Nevenovo ulje smiruje upale i snažno potiče regeneraciju stanica.

Ovaj proizvod preporučuje se koristiti bez zaštitne podloge, stoga je namijenjen koži koja je već postigla preplanuli ten ili je naviknuta na sunce. Koža će biti lagano tonirana, svilena i meka. Za svijetliju put, preporuka je prvo nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom te nakon toga koristiti “pekmez” za brončanu put. Uz Biobaza SUN možete uživajte u sunčanju i preplanuloj puti dok vam je koža istovremeno dobro nahranjena i hidratizirana. Pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put dostupan je u svim dm drogerijama od kraja travnja po preporučenoj cijeni od 79,90 kn.

Komentari 0