Beauty

Brinete vole nude ruževe

Kada je film Total Recall u pitanju, svi se pitaju samo jedno: tko će više zablistati na crvenom tepihu – Kate Beckinsale ili Jessica Biel?

Film Total Recall obilježit će sukob dvaju ljepotica na crvenom platnu. Jessica Biel i Kate Beckinsale se, svaka na svoj način, bore oko Colina Farrella, no, na crvenom tepihu su sklone istom načinu razmišljanja. Na londonskoj premijeri, obje su nosile nude ruževe, koji su se nametnuli kao njihov omiljeni odabir za premijeru.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Kate je odabrala kombinaciju nude nijanse ruža i smeđeg smokey looka koji je savršeno pristajao uz glamurozne valove u kosi. Glumica, i inače poznata po istančanom ukusu, je oči istaknula smeđim sjenilom koje savršeno naglašava njene smeđe oči i na taj način nadopunila glamuroznu crnu toaletu s korzetom s V-izrezom.

Manje sreće je imala Jessica koja je zbog loše odabrane nijanse i zatvorene bijele haljine izgledala blijedo. Ruž s malo više ružičastog pigmenta bio bi bolji odabir, baš kao i otvorenija haljina, jer ova koju je nosila zajedno sa šiškama tvori geometrijski okvir koji njeno lice vizualno širi.

Ovoga puta pobjedu je odnijela starija i iskusnija kolegica, ali sudeći po besprijekornoj eleganciji kojom nas ove dvije glumice "časte" na crvenom tepihu, očekuje nas još mnogo beauty lookova koje ćemo sa zadovoljstvom pratiti.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0