Beauty

Brinetama dobro stoji boja maline

Naslov poznate knjige kaže kako muškarci više vole plavuše, ali se žene brinetama. Stvarne plavuše i brinete znaju kako je manje važna boja kose, a više način na koje je nose. Posljednjih dana poznate brinete nisu odoljele ruževima boje maline koji plijene pažnju.

Jessie J, Zoe Kravitz, Lily Collins, Cobie Smuldres i Dita von Teese samo su neke od poznatih glumica i pjevačica koje nisu odoljele ovoj ružičastoj nijansi. Tzv. berry nijanse su one između ljubičaste i ružičaste i čiji intenzitet, ovisno o teksturi ruža i boji, može biti jak ili na granici sa sjajilom.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Jessie J je poznata po hrabrim modnim kombinacijama i nastupima uživo (čak ju niti gips nije mogao spriječiti), a njen ruž odraz je njene hrabrosti. Intenzivna ružičasta nijansa sa ljubičastim sedefastim odsjajem nije nešto što svaka žena zna nositi, ali jako dobro pristaje tamnijim brinetama kakva je Jessie.

Dita von Teese i Cobie Smulders odlučile su se za nešto tamnije nijanse. Dita je ostala vjerna crvenom ružu, ali ovoga puta u  tamnijem izdanju, dok je Cobie odabrala boju borovnice. Uz ovakve tamnije ruževe, najbolje izgleda jednostavan make up na očima u vidu tuša i bijelog sjenila te konturirano lice.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Mlađe žene ili one koje se boje nositi intenzivne nijanse neka se inspiriraju lookovima Zoe Kravitz i Lily Collins. Lily Collins se tijekom turneje za svoj film Mirror, Mirror nije dovajala od boje maline, a Zoe nosi laganu, gotovo neutralnu nijansu. Uz ovakav ruž, oči je najbolje istaknuti umjetnim trepavicama koje naglašavaju oblik oka i čine pogled seksepilnijim.

Sjajilo ili ruž?

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Vječna dilema koja se nameće kada su proizvodi za usne u pitanju je: sjajilo ili ruž? Svaka žena u pravilu preferira samo jedan od ta dva proizvoda, a u slučaju boje maline imate sreće, jer dobro izgleda u svakom obliku i teksturu. Generalno pravilo je da što je tamnija boja, tekstura mora biti gušća. Stoga, ako vam se sviđa izgled Dite von Teese odaberite ruž s malo sjajila preko. Nježnije nijanse bolje izgledaju kada su nanešene sjajilom jer licu daju svježiji izgled, umjesto da ono djeluje umorno i isprano.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0