Beauty
Valentino korektor

Božanstveni novi Very Valentino korektor ima posebnu formulu koja transformira ten

  • Na tržištu luskuznih beauty brendova pojavio se još jedan inovativni proizvod
  • Riječ je o novom Very Valentino korektoru, koji se pridružuje baznom proizvodu za ten, Very Valentino tekućem puderu
  • Jaka moć prekrivanja i sastojci poput kofeina i vitamina E samo su neke od prednosti novog korektora


Valentino Beauty jedan je od najcjenjenijih luskuznih beauty brendova čiji su proizvodi poput eyelinera s dvostrukim završetkom, Eye2Cheek rumenila i Born in Roma mirisa osvojili brojne obožavatelje glamuroznih beauty proizvoda.

Valentino korektor | Autor: Valentino Beauty Valentino Beauty Valentino Very Valentino korektor

Najnoviji proizvod koji dolazi iz Valentino Beauty je Very Valentino korektor, formuliran da se savršeno slaže s već postojećim Very Valentino tekućim puderom.

Valentino korektor | Autor: Valentino Beauty Valentino Beauty Valentino Very Valentino korektor

Very Valentino 24 Hour Wear korektor dostupan je u širokom rasponu od čak 20 nijansi te je njegova sjajna formula dizajnirana da transformira ten posvjetljujući područje oko očiju, prekrivajući male nedostatke i crvenilo te za mladolikiji izgled kože.

Možda vas zanima Lijepo definirane i uredne obrve uljepšat će lice: koje će pomade odraditi najbolji posao Rubrika Beauty Beauty

Very Valentino korektor ima iznimno jaku moć prekrivanja te kremastu i laganu formulu koja se savršeno upija u kožu, a sastojci poput revitalizirajućeg kofeina i vitamina E stvaraju budniji i svježiji izgled te osiguravanju nahranjenu kožu, za udobno nošenje tijekom cijelog dana.

Valentino korektor | Autor: Valentino Beauty Valentino Beauty Very Valentino korektor, (32,97 eur)

Novi Valentino Very Valentino korektor već je dostupan na valentino-beauty.us, dok će u Sephori i Nordstromu biti dostupan od 7. ožujka 2023.

Možda vas zanima Ove četiri pastelne nijanse nagovorit će te da ovog proljeća isprobaš eyeliner u boji! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Valentino Beauty

Komentari 0