Beauty

Bojiš li se i ti promjena? Nisi jedina - nauči kako ih prihvatiti

  • Svaka promjena, bila ona pozitivna ili negativna, može biti izazovna
  • Ipak, u životu ništa nije konstantno, pa su promjene nešto što ne možemo izbjeći
  • Kako se suočiti s promjenama, kako ih prihvatiti i zašto je to važno, otkrivaju gošće panela "Budi promjena koju želiš vidjeti"

Kada je tako toplo i sigurno u našoj komfor zoni, zašto bi itko ikada izašao iz nje? Odgovor je, naravno, život. U životu je samo jedna stvar konstantna, a to je promjena kojoj nitko od nas ne može pobjeći, koliko godi se trudile. Zato je važno znati kako te promjene prigrliti, prihvatiti i izvući ono najbolje iz njih. 

Upravo su o tome razgovarale dr. sc. psych. Anđela Đinđićspisateljica i kolumnistica portala miss7 Andrea Andrassy i poduzetnica Marija Gaura na panelu "Budi promjena koju želiš vidjeti". Panel na kojem su naše gošće prošle kroz mnogo sfera promjena, od onih u nama samima do onih na našoj koži koje dolaze s godinama, organizirali su miss7 i NIVEA, stručnjak za kožu koji nam daje potrebnu podršku kroz sve promjene kroz koje ona prolazi s godinama.

O čemu su panelistice razgovarale provjeri u videu u nastavku i ne zaboravi - promjena ne mora biti strašna ako ju prigrliš!

Photo: None

Komentari 0