Beauty
1/10

Blagdani uz Kozmo

Najveća hrvatska drogerija Kozmo proslavila je božićne blagdane humanitarnima akcijama i božićnim partijem uz hrvatske ljepotice sa svjetskih modnih pista.

Blagdansko vrijeme najveća hrvatska drogerija Kozmo proslavila je u društvu kupaca, humanitarnim darivanjima i božićnim partijem u galeriji Velvet u društvu novinara, blogerica i ljepotica sa svjetskih modnih pista Anite Dujić i Kim Kosanović, a u opuštenoj atmosferi uživali su i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin i glumac Andrej Dojkić.

 | Autor:

"Drogerija Kozmo za mene je uvijek prvi izbor. U ovo predblagdansko vrijeme odabrala sam poklone kojima ću razveseliti najbliže. Za mene je ovo poseban Božić, a isti takav želim svima u Hrvatskoj!", izjavila je manekenka Anita Dujić.

 | Autor:

Kozmo ovog Božića predstavlja najveći izbor poklona samo za nju i njega. Brojni poklon setovi i parfemi razveselit će Vaše najmilije. Posebno atraktivni poklon setovi su novih brendova poput kozmetike Mythos i Beauty UK.

 | Autor:

"Zahvaljujemo našim kupcima koji su u drogeriji Kozmo prepoznali prijatelja i mjesto gdje će su ugodnom okruženju izabrati najbolje od preparativne i dekorativne kozmetike, ali i drugog asortimana kojeg konstantno širimo i radimo na njegovom poboljšanju. Svima želimo ugodne i sretne blagdane te uspješnu 2014. godinu!", izjavio je Vedran Mažuran Marjanović iz drogerije Kozmo.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0