Beauty

Biobaza Sun - kraljevska formula brončanog tena

Biobaza Sun kraljevski tekući pekmez novi je proizvod u najprodavanijoj kolekciji Biobaza Sun prirodne kozmetike za postizanje brončanog tena koja jedina sadrži ekstrakte ljubičaste mrkve.

Koktel visokovrijednih prirodnih ulja obogaćen je ekstraktom ljubičaste mrkve, riznice antioksidansa antocijanina važnih za pripremu kože prije izlaganja suncu. Kraljevski tekući pekmez potiče prirodno postizanje intenzivne brončane puti, umiruje, obnavlja i hidratizira kožu te je čuva od isušivanja. Kombinacija visokovrijednih, hranjivih ulja i prirodnih ekstrakata brzo se upija u kožu bez masnog traga.

U Biobaza Sun kolekciji prirodnih proizvoda za postizanje brončanog tena potražite još i losion za samotamnjenje koji svojim inovativnom formulom potpomaže tamnjenje kože bez izlaganja suncu. Oduševljava svojim egzotičnim mirisom i brzoupijajućom, nemasnom teksturom. Brzo vidljiv rezultat je lijepa, brončano osunčana koža bas kao s vaše omiljene plaže.

Ako ste fan popularnih pekmeza, svakako preporučujemo probati Biobaza Kraljevski pekmez koji dolazi u varijanti bez i sa zlatnim česticama. Uz 100% prirodnu formulu za postizanje brze preplanulosti i brončanog tena obogaćene jedinstvenim koktelom prirodnih karotenoida iz ljubičaste i narančaste mrkve te rajčice, kao i hranjivih ulja, koža je zaštićena od isušivanja te spremna za postizanje prirodno brončanog tena.

 | Autor:

Kako biste potaknuli prirodno tamnjenje te zadržali preplanulost, Biobaza serum za ubrzavanje tamnjena i održavanje preplanulosti sadrži phototan i hydraox komplek koji podupiru prirodan proces tamnjenja i očuvanja hidratacije. Jednostavan za uporabu – booster se dodaje u hidratantu kremu, proizvod za sunčanje ili after-sun njegu s ciljem poticanja tamnjenja i održavanja preplanulosti, hidratacija i zaglađivanja kože.

Biobaza Sun proizvode potražite u svim drogerijama.

Cijene proizvoda:

  • Kraljevski tekući pekmez je 89,90kn
  • Kraljevski pekmez 89,90 kn
  • Kraljevski pekmez sa zlatnim česticama 69,90kn
  • Losion za samotamnjenje 69,90kn
  • Booster 59,90kn
Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0