Beauty

Popularni sastojci za njegu kože: ulje konoplje i vitamin E

  • Znaš li kako ulje konoplje djeluje na tvoju kožu?
  • Poznato je po regenerativnim i njegujućim svojstvima, a često se kombinira s vitaminom E
  • Sada taj moćan spoj možeš potražiti u Garnier BIO Hemp regenerirajućoj kremi te noćnom ulju

Učinkovitost organske kozmetike ogleda se u adekvatnoj kombinaciji sastojaka, koje stručnjaci iz laboratorija pažljivo biraju i ekstraktiraju na odgovarajuće načine. Postupkom spajanja eteričnih ulja, cvjetne vode i prešanih ulja kreiraju se efikasni i ugodni organski proizvod za njegu. Među sastojcima koji postaju sve popularniji u ovoj vrsti kozmetike, izdvaja se ulje industrijske konoplje, koja se često kombinira s vitaminom E.

Ulje konoplje i vitamin E

Ulje industrijske konoplje poznato je po svojim regenerativnim i njegujućim svojstvima, koji su pronašli svoj put do makeup proizvoda, al i do proizvoda za njegu kože. Ovo ulje se dobiva iz sjemenki konoplje i bogato je Omega 3 i 6 masnim kiselinama.

Vitamin E je jedan od čestih sastojaka kozmetičkih proizvoda za lice. On djeluje regenerativno i protiv bora, neutralizira slobodne radikale i tako štiti kožu. Čest je sastojak krema, seruma i ulja za lice.

Noćno ulje za lice

Noćno ulje za lice, baš kao i svako ulje za lice doprinosi zdravijem izgledu kože, bilo da sprječava gubitak vlage, pravi sigurnosnu barijeru, hrani, njeguje, smanjuje nastanak bora ili eliminira podočnjake. Ne zaboravi, da ulja za lice najbolje djeluju kad se koriste u kombinaciji s kremama i serumima koji su bazirani na istom sastojku.

 | Autor: Mirna Marić Mirna Marić

Noćno ulje za lice obogaćeno uljem konoplje i vitaminom E

U jednoj od nama najdražih kozmetičkih certificiranih organskih organskih linija na tržištu – Garnier BIO uskoro će se pronaći i noćno ulje za lice koje sadrži industrijsko ulje konoplje i vitamin E, a uz njega bit će dostupna i regenerirajuća krema s višestrukim blagotvornim učinkom na kožu, koja sadrži ova dva dragocjena sastojka.

Ne sumnjamo da će ovi proizvodi ispuniti očekivanja potrošača, s obzirom na to da će biti dio certificirane organske kozmetičke linije, koja se može pohvaliti ECCOCERT GREENLIFE certifikatom, ali i mnogim vrijednostima koje mogu biti uzor svima. Formule ovih proizvoda su veganske, ne sadrže sastojke životinjskog porijekla, nisu testirane na životinjama, a i svi ključni sastojci proizvoda su organski proizvedeni i potiču iz obnovljivih izvora.

Garnier BIO Hemp proizvodi

Ulje konoplje za Garnier BIO proizvode dobiva se iz industrijske konoplje koja se uzgaja u Europi i ekstraktira tako da se dobije najčišći ekstrakt bogat Omega 3 i 6 kiselinama.  Zanimljivo je što je ovo noćno ulje pogodno i za osjetljivu kožu, ali i to što je kreirano za umornu kožu izloženom fizičkom stresu kojem smo svi danas izloženi, uslijed nedostatka sna, vremenskih uvjeta i drugih opće poznatih činjenica.

Garnier BIO hemp noćno ulje ublažava naznake stresa na koži, umiruje je i hrani, ali i popunjava sitne bore.

Garnier BIO hemp gel regenerirajuća krema će umiriti, nahraniti kožu i popuniti sitne bore i bit će sjajna u kombinaciji s noćnim uljem za lice, jer je kreirana na istoj bazi sastojaka kao i ulje.

 | Autor: Hoćeš li i ti isprobati neke od proizvoda koji su obogaćeni ovim popularnim sastojcima za njegu kože? Podijeli s nama u komentarima!

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7

Photo: Mirna Marić

Komentari 0