Moda

Prilika koju ne želiš propustiti: Osvoji Replay outfit po želji u vrijednosti 4.000 kuna!

  • Ako ti je dosadilo provoditi vrijeme u trenirkama i želiš obnoviti svoju garderobu s nekoliko novih trendi komada, za tebe imamo odlične vijesti
  • REPLAY je predstavio novi web shop gdje te očekuje bogata kolekcija odjeće, obuće i modnih dodataka za žene, muškarce i djecu te super popusti
  • A odlična vijest je i da imaš priliku osvojiti REPLAY outfit po želji u vrijednosti 4.000 kuna!

Proteklih godinu dana živjeli smo u trenirkama. Pandemija nas je prikovala za naša četiri zida doma, a jedini izlazak iz kuće bio je onaj do dućana ili do obližnjeg parka pa mnogi nisu vidjeli smisao u kupovini elegantne odjeće i obuće. No, sada kada nam napokon stižu topliji dani, vrijeme je da uneseš malo živosti u svoj ormar i svoje stajlinge začiniš s nekoliko novih modnih komada.

Ako ovih dana razmišljaš osvježiti svoju garderobu s nekoliko trendovskih komada, a ne da ti se šetati po dućanima, predlažemo ti da skokneš na novi web shop REPLAY-a na kojem možeš ostvariti 15% popusta na cjelokupan asortiman ukoliko se prijaviš na newsletter.

 | Autor:

REPLAY je dio jedne od vodećih međunarodnih tvrtki Fashion Box S.p.A., osnovane 1981. sa sjedištem u Trevisu koja proizvodi, promovira i distribuira mušku, žensku i dječju odjeću, obuću i modne dodatke. Misija tvrtke je oduvijek bila izvrsnsot u inovativnom stilu, karakterističnom talijanskom dizajnu i vrhunskoj kvaliteti, a tvrtka posluje na svim europskim tržištima, na Bliskom istoku, u Aziji, Americi i Africi, u preko 50 zemalja i u 120 single-brand poslovnica.

REPLAY preuzima svoje ime iz koncepta 'ponovnog stvaranja', 'ponovnog rađanja' i 'ponovnog elaboriranja', koji se dopao osnivaču Claudiju Buziolu kada je riječ ugledao na televizijskom ekranu za vrijeme nogometne utakmice. U više od 3 desetljeća dugoj povijesti brenda, među ambasadorima koji su pronosili njegovu slavu bili su nogometaš Neymar, manekenke Alessandra Ambrosio, Joan Smalls, Stella Maxwell i Irina Shayk, oskarovac Adrien Brody i drugi.

Osim činjenice da je REPLAY nedavno pokrenuo novi web shop na kojem trenutno traju mid-season popusti od 30% na izdvojeni dio kolekcije proljeće/ljeto 2021., sigurni smo kako će te razveseliti i vijest da REPLAY jednoj sretnoj miss7 čitateljici daruje outfit u vrijednosti 4.000 kuna!

Odjeni se na novom REPLAY web shopu od glave do pete i osvoji outfit po izboru u vrijednosti 4.000 kuna, a sve što trebaš napraviti jest odgovoriti na pitanje zašto bi baš ti trebala osvojiti REPLAY outfit i svoj ormar osvježiti genijalnim modnim novitetima. Tko je sretna dobitnica doznaj za tjedan dana na https://www.instagram.com/replay_hrvatska/!
 

Dobitnica outfita je Marija Margeta - čestitamo!

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!