Beauty

Bi li nosila ovakve XXXL trepavice? Ova djevojka ih obožava i preporuča svim ljubiteljicama volumena

  • Bi li željela ovakave trepavice? Iako su mnoge djevojke vjerne ekstenzijama trepavica ili umjetnim trepavicama ove nam se čine "malo" previše
  • Ovo trepvice su najveće trepavice u industriji, kako kaže make up artistica koja ih i sama obožava
  • Cammy Nguyen ih obožava i njihovu dužinu od 28 milimetara vidi kao prednost

Kada govorimo o besprijekornom izgledu trepavica, maskara je definitivno naš najbliži saveznik u postizanju takvog looka, no ponekad želimo da je njihov izgled nešto izražajniji. Umjetne trepavice nešto su na što računamo u posebnim, nešto svečanijim prigodama, kada želimo da sav naglasak bude na našem pogledu, pa djevojke ponekad posežu za nešto dramatičnijim i dužim umjetnim trepavicama. Umjetne trepavice, a još više ekstenzije danas su neizostavan dio za kompletan makeup. 

Možda vas zanima Influencerica nije prala kosu 7 dana kako bi napravila detox kose, sama se uvjeri je li vrijedilo Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Screenshot/Instagram@majasuput Screenshot/Instagram@majasuput Umjetne trepavice

Makeup artistica koja ih i sama nosi, Cammy Nguyen obožava ih i pohvalila se ovim trepavicama. Trepavice koje ona nosi najduže su trepavice u industriji i duge su 28 mm. Cammy godinama testira razne trepavice i otkrila je kako je 28 mm duljina koja neće oštetiti tvoje trepavice. Trepavice sežu sve do obrva, a sve ovisi o osobnim preferencijama njezinih klijentica. Kaže i kako se ovim trepavicama postiže savršen "cat eye" look.

SJ Parker o izgledu i godinama: "Znam kako izgledam, muškarac nikad ne bi dobio ovako ružne komentare!"

Savršene trepavice za kojima će svi okrenuti lako se mogu dobiti s umjetnim trepavicama, a na tržištu je trenutno dostupan širok spektar umjetnih trepavica od kojih se neke ne razlikuju od stvarnih. No, ove trepavice to nisu. Ove trepavice i više su nego uočljive, imaju megavolumen i dužinu.

Postići efekt raskošnih trepavica i nije baš jednostavan zadatak, a to najbolje znaju svi oni koji su do sada isprobali sve uvijače ovoga svijeta, kao i sve maskare koje posve suptilno naglase naš pogled, ali možda ne u onoj mjeri u kojoj bi zapravo željela. Zato su se umjetne trepavice pokazale kao sjajan način da svojim trepavicama pružimo taj raskošan efekt, no koliko je previše?

Žene s ovom frizurom djeluju najinteligentnije Možda vas zanima Istraživanja su pokazala da žene s ovom frizurom izgledaju najinteligentnije Rubrika Life&style Life&style
Photo: Screenshot/Instagram@majasuput
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sneki2

    Katastrofa!
  • vi

    oči joj se niti ne vide od tih metli