Beauty

Beauty come back: nećeš vjerovati što svi opet nose!

Mislili smo da smo ih zakopali duuuboko u kupaonsku ladicu još sredinom 2000-ih, kad ono - sad su skoro pa najveći trend. Ovog ljeta naš će osmijeh biti blistav jer - vratila su se sjajila!

O njemu sigurno imaš jasan stav: sjajilo za usne. Sve smo ih nosile kad smo bile mlađe, bilo je nepojmljivo nemati barem jedno ružičasto sa šljokicama, a palilie smo se i na ona prozirna koja su, kao, povećavala usnice. Jednako tako ili smo ih mrzile ili obožavale - sjajila su jedan od tih beauty proizvoda koji se teže nose i jednostavno ih moraš voljeti da bi s njima dobro izgledala. Ako si jedna od onih koja ih nije voljela, moramo te upozoriti da su se sjajila itekako vratila u modu. No ne brini, ima tu pokoja “caka”...  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sjajila koja trenutno osvajaju tržište (i makeup obožavatelje diljem svijeta!) nisu kao prosječno sjajilo iz 2000-ih već nešto totalno drugačije. Okej, nose se čak i sedefaste nijanse, napadan glitter i duo-chrome presijavanje, ali ono što ih odlikuje su pametne formule koje su iz sjajila maknule sve ono loše. Dobro, osim vjetra koji na sjajilo baš uvijek lijepi svježe opranu kosu, ali toga se naprosto ne možemo riješiti! Naime, sjajila sada više nisu ljepljiva na usnama, već imaju ili gel ili uljnu strukturu koja istovremeno vrhunski njeguje usne, dok im daje i onaj željeni mokri sjaj. 

Možda vas zanima Kome trebaju fileri uz ovo?! Dva poteza uz koje ćeš postići punije usne - za samo minutu! Rubrika Beauty Beauty

 

Možemo vrlo samouvjereno reći da danas baš svaki brend ima kolekciju sjajila za usne i da oni itekako dobro zarađuju na njima. Sjeti se samo Rihannina Fenty Beauty sjajila Gloss Bomb, koje odgovara svakom tonu kože i oko kojega je napravljena cijela filozofija - definitivno jedan od razloga zašto smo se ponovno zaljubili u sjajila... Naravno, sjajila smo vidjeli i po pistama poznatih modnih dizajnera jer su naprosto idealna za proljeće i ljeto - nježna, nenametljiva i svježa. Oni su, doduše, išli korak dalje pa ih stavljali i na lice za karakterističan mastan wet look, kao i na oči što je trendi već nekoliko sezona. 

Ako si i dalje skeptična oko toga jesu li sjajila za tebe, predlažemo da isprobaš jedno od ova tri - nas su oduševila!  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

1) trend IT UP High Shine Lipgloss "135" - 24,90 kn (dm); 2) Essence Shine Shine Shine wet look lipgloss "01 Behind The Scenes" - 16,90 kn; 3) Fenty Beauty Gloss Bomb "Fenty Glow" - 120 kn (Fentybeauty.com)

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kristoffer

    Pozdrav, Želite li pokrenuti vlastiti posao? Trebate li financijska sredstva za napraviti druge stvari za vrijeme ovog blagdana? Mi smo na raspolaganju. Nudimo gotovinski krediti iz Euro 2000 do 10 milijuna, uz godišnju kamatnu stopu od 3%. Trajanje otplate od ... prikaži još!
  • kristoffer

    Pozdrav, Želite li pokrenuti vlastiti posao? Trebate li financijska sredstva za napraviti druge stvari za vrijeme ovog blagdana? Mi smo na raspolaganju. Nudimo gotovinski krediti iz Euro 2000 do 10 milijuna, uz godišnju kamatnu stopu od 3%. Trajanje otplate od ... prikaži još!