Beauty

Antonija Stupar Jurkin s odvažnim make-upom koji smo odmah poželjeli iskopirati

  • Antonija Stupar Jurkin odlično nosi ljubičasti smokey eyes
  • Ovaj hrabri look kombinirala je s nude ružem, a na koži je ostavila zdravi sjaj
  • Look je savršeno naglasio njene zelene oči

PR stručnjakinja Antonija Stupar Jurkin u društvu svog make-up artista Karla Rusan jako često eksperimentira s različitim lookovima. Već nas je oduševljevala ludo dobrim brončanim lookovima, ali ovih dana monotoniju je odlučila razbiti hrabrim ljubičastim smokey eyesom koji smo odmah poželjeli iskopirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RUKA Beauty (@rukabeauty) on

Antonija i Karlo poigrali su se metalik ljubičastom nijansom koju su od sredine oka razvukli sve do unutarnjeg kuta oka. Vanjski kut oka osjenčan je crnim sjenilom pa je smokey efekt zagarantiran. Ovom kombinacijom boja u prvi plan došle su Antonijine zelene oči koje se oduvijek prekrasno slažu s ljubičastim sjenilom.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: Giorgio Armani Eyes To Kill sjenilo za oči (299 kn), Catrice Art Couleurs sjenilo za oči, nijansa Silicon Velvet (22,90 kn), Pretty Vulgar Throwing Shade: Nightingale Eyeshadow Palette (229 kn), Ardell Natural Glamour Lashes Demi umjetne trepavice (59,90 kn), Zoeva Artisto Brush Set (369 kn)

Kad je izgled kože u pitanju, Antonija je odabrala zdravi sjaj koji je još uvijek jako popularan (i nadamo se da će zauvijek tako ostati). Ovaj prekrasni efekt nije tako lako postići, ali mješanje prozračnih pudera i korektora te highlightera s umjerenim sjajem uvijek je dobitna kombinacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on

S obzirom na jako upečatljiv make-up na očima, zlatno je pravilo da usne budu neutralne. U Antonijinom slučaju, riječ je o diskretno sjajnom nude ružu s kojim je uistinu teško promašiti. Moramo priznati da je ovaj look baš pun pogodak! 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR

S lijeva na desno: Giorgio Armani Power Fabric tekući puder (429 kn), YSL Touche Eclat korektor (289 kn), Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder (545 kn), Maybelline Colosensational ruž za usne, nijansa Blushing Beige (oko 60 kn)

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style

Ipak, ovakav izgled nije tako lako kopirati pa će naši početnički pokušaji definitivno pričekati još malo. No, možemo početi barem od dobrog nude ruža i prozračnog pudera. Ovog proljeća to je pun pogodak! 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0