Beauty 11. prosinca 2012.

Anne Hathaway u dramatičnom izdanju

Guliver Image/Getty Images.

Anne Hathaway često plijeni pažnju svojim mladenačkim izgledom i čestim promjenama frizura. Iako je prepoznatljiva po jednostavnom make upu i romantičnim haljinama na crvenom tepihu, ovoga se puta odlučila za promjenu.

Lijepa američka glumica, 30-godišnja Anne Hathaway, bila je glavna zvijezda na premijeri svog novog filma Les Miserables u New Yorku. Odlučila se za dramatičan i seksipilan vamp look, odmaknuvši se od imidža nježne ljepotice na koji su mnogi navikli.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Izborom boje ruža, Anne je pokazala kako ide u korak s trendovima, istaknuvši svoje pune usne ružem u tamnoj crvenoj nijansi. Na njezinoj porculanskoj puti posebno su do izražaja došle velike oči istaknute s nekoliko slojeva tamne maskare, a savršeno oblikovane obrve dale su naglasak njenom duguljastom licu. Velikoj promjeni pridonijela je tamno smeđa boja kose u zalizanoj verziji. Kratka i ravno zaglađena frizura pustila je odličan make up u prvi plan. Ova frizura je i odlična inspiracija za sve žene kratke kose koje ponekad žele zablistati, a ne znaju kako.

Komentari 0