Beauty

Ana Sasso i u 61. godini plijeni ljepotom, a sada je konačno otkrila tajnu svog mladolikog izgleda

Ana Sasso se prije više od četiri desetljeća u Londonu predstavila svijetu i ušla u top 15 najljepših na izboru za Miss svijeta. Mnogi su je u to vrijeme smatrali najljepšom ženom Jugoslavije, a mnogi je i danas smatraju jednom od najljepših misica koje smo poslali na prestižno natjecanje ljepote. Iako je ostvarila veliki uspjeh, priznaje kako se nikada nije osjećala kao da je dio modnog svijeta.

'Nisam nikad gledala na sebe kao miss. Ja sam se otimala tim nagovaranjima da uopće idem na taj izbor. Imam jako lijepe uspomene iz tog vremena, ali isto tako imam to jedno breme ružnih stvari koje su se eto meni, a znam da se i nekim drugim curama koje su imale titulu događale', rekla je za IN Magazin.

Splitska misica danas živi mirnim obiteljskim životom u Samoboru, a mnoge je iznenadila kada se udala za dugogodišnjeg partnera, kirurga Hrvoja Tomasovića. Kaže da 'ne voli ništa raditi pompozno, da cijeli svijet zna'. Kazala je da joj uloga supruge pristaje savršeno, da je 'kućanica, osoba koja voli da je sve oko nje na svojem mjestu'. I danas izgleda odlično, a za sve je, kako priznaje, zaslužan zdrav život, tjelovježba i dobri geni.

Iako je u mladosti bila opterećena time da mora uvijek izgledati odlično, vremenom je shvatila da ta opterećenost izgledom ne vodi nigdje. Smatra da je važno 'stariti prirodno i da ako se može nešto malo i popravit, zašto ne'. I danas izgleda fenomenalno, a u intervjuu je otkrila da lijep i njegovan izgled može zahvaliti tretmanima ljepote na koje odlazi u Polikliniku MakeOver.

Na poziv prijateljice Biljane Mančić posjetila je Polikliniku MakeOver u Splitu gdje je isprobala novi revolucionarni 3u1 uređaj koji joj pomaže održati njegovan i mladolik izgled. U pitanju je uređaj za pomlađivanje kojem ne odolijevaju ni svjetske zvijezde poput Kim Kardashian, Eve Longorije, Lindsay Lohan i Jessice Simpson. Radi se o uređaju Morpheus8 - trenutno broj 1 anti-age proizvodu na svijetu koji nema konkurenciju kada su tretmani kože u pitanju - pomlađivanje kože, remodeling lica i oblikovanje tijela. 

Tehnologija je to sa znanstveno dokazanim rezultatima, o čemu svjedoče i brojne nagrade koje je dobio. Funkcionira na temelju apliciranja mikroiglica, ali nije obični laser - on ima sposobnost prodiranja dublje u kožu od bilo kojeg drugog uređaja za mikroiglice, do dubine od čak 8 mm. Najbolji dio je što nema perioda oporavka.

'Funkcionira na način da se pokreće kolagen i koža zateže. Procedura je brza i jednostavna, a efekti su zaista zapanjujući', otkrila je vlasnica Poliklinike MakeOver, Biljana Mančić koja je nedavno za miss7 otkrila da se Morpheus 8 pokazao kao trenutno najučinkovitiji proizvod na tržištu, s izvanrednim rezultatima.

Morpheus 8 je namijenjen svima koji žele poboljšati tonus kože, ukloniti bore s lica, zategnuti kožu tijela, smanjiti ožiljke od akni, strije, potaknuti stvaranje kolagena, zategnuti opuštenu kožu lica, ukloniti podočnjake i riješiti se celulita, a pritom su pobornici neinvazivnog, nekirurškog pristupa. Detaljne informacije o tretmanu Morpheus8 možete doznati i na stranici poliklinike www.poliklinikamakeover.com.

Photo: Instagram, Ana Sasso