Beauty

Kim Kardashian i Eva Longoria 'kunu' se u ovaj tretman pomlađivanja

'Game changer' u anti-age proizvodima, omiljeni tretman svjetskih zvijezda, sada je dostupan Hrvaticama, i to u splitskoj poliklinici MakeOver

Poliklinika MakeOver iz Splita, dovela je u Dalmaciju uređaj čije blagodati već neko vrijeme koriste i promoviraju brojne slavne osobe, među kojima su Kim Kardashian, Eva Longoria, Jessica Simpson, January Jones, Lindsay Lohan i mnoge druge. Ne samo da su ga probale, već su neke od njih postale aktivne ambasadorice branda, poput Kim Kardashian i Eve Longorije. 

 | Autor: Poliklinika MakeOver Poliklinika MakeOver

Radi se o trenutno broj 1 anti-age proizvodu na svijetu koji nema konkurenciju kada su tretmani kože u pitanju - pomlađivanje kože, remodeling lica i oblikovanje tijela - Morpheus8 ima sve u jednom! Zvuči gotovo nerealno, zar ne? Međutim, radi se o jedinoj tehnologiji sa znanstveno dokazanim rezultatima, o čemu svjedoče i brojne nagrade koje je dobio. Funkcionira na temelju apliciranja mikroiglica, ali nije obični laser - on ima sposobnost prodiranja dublje u kožu od bilo kojeg drugog uređaja za mikroiglice, do dubine od čak 8 mm. Najbolji dio je, kako kažu iz poliklinike, što nema perioda oporavka.

 | Autor: Poliklinika MakeOver Poliklinika MakeOver Biljana Mančić CEO poliklinike, Biljana Mančić, ističe: 'Obzirom da glavni cilj poliklinike MakeOver kontinuirano raditi na usavršavanju naših usluga i tehnologije koju koristimo, u proteklom periodu intenzivno smo se bavili istraživanjem tržišta te svjetskih trendova. Morpheus 8 pokazao se najučinkovitijim proizvodom trenutno na tržištu, s izvanrednim rezultatima, i zato ne sumnjam da će i naši klijenti biti oduševljeni rezultatima - nikad lakše i sigurnije do prirodnog, njegovanog i mladolikog izgleda.'

Budući da mu je primjena jako široka, namijenjen je svima koji žele: poboljšati tonus kože, ukloniti bore s lica, zategnuti kožu tijela, smanjiti ožiljke od akni, strije, potaknuti stvaranje kolagena, zategnuti opuštenu kožu lica, ukloniti podočnjake, riješiti se celulita, a pritom su pobornici neinvazivnog, nekirurškog pristupa. Detaljne informacije o tretmanu Morpheus8 možete doznati i na stranici poliklinike www.poliklinikamakeover.com.

 

Photo: Unsplash / Alimarel