Beauty

Ana Radišić: "Posebnu pažnju posvećujem hidrataciji"

Šarmantna voditeljica CMC-a, Ana Radišić, uvijek plijeni pažnju dobrim raspoloženjem, širokim osmijehom, ali i besprijekornim izgledom na kojem joj zavidimo. Za Budi.IN otkriva kako se zaljubila u kozmetiku i tko je njena beauty ikona.

Voditeljica Ana Radišić kaže kako se od malih nogu voljela 'mazuckati', te je još kao dijete imala svoju kremicu za lice.

"Bila je to Nivea, ako se ne varam. Obavezno sam je stavljala prije dolaska u krevet i nakon jutarnjeg umivanja. Ne mogu procijeniti u kojoj dobi sam bila, ali kreme su neizostavan dio u mojoj kupaonici otkad znam za sebe", prisjeća se.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Ana kaže kako se ne sjeća nekih pogrešaka iz mladosti, jer nikada nije bila sklona pretjerivanju, posebno kada se radi o šminkanju. Ipak, primjećuje kako je s godinama postala odvažnija nego prije.

"Kada želim zablistati, uvijek stavim intenzivan ruž, jer je on dovoljan u svakoj prilici. Otkad sam otkrila Volupte Shine liniju od YSL liniju ruževa, ne odvajam se od njih", kaže.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Svoj dobar izgled duguje i zdravoj prehrani te redovitoj hidrataciji. U hidrataciji joj pomažu Avene termalna voda i serum za lice Bechos.

"Tu su i hidratantne kreme za lice i područje oko očiju, najčešće L'Occitane ili Dermalogica. Što se tijela tiče, obožavam mlijeka i ulja, posebno ako lijepo mirišu. Kada dam potrebnu hranu koži mogu kročiti u dan, isto tako je i sa odlaskom na spavanje", kaže Ana.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Tešku šminku koju nosi na snimanjima se trudi skinuti što prije, a u tome joj pomažu kvalitetni skidači šminke i sredstva za čišćenje lica. S obzirom na prirodu posla, voli otići nu kozmetički salon i prepustiti se stručnim rukama te se trudi biti redovita po tom pitanju. Kako je kao svoju beauty ikonu istaknula Audrey Hepburn, za koju kaže da je izgledala dobro od djevojačkih do zrelih godina, ni malo ne čudi njena predanost njezi kože.

"Za kosu mi brine sjajan tim Ivy's salona na Britancu. Oni brinu o svemu, boji, dužini, frizuri za sve prilike.Što se same njege tiče i preparata to su Marocanoil i L'Oreal proizvodi" nastavlja Ana.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell

Lijepa voditeljica kaže i kako se ne boji starenja. Smatra da je zdravije vidjeti bore i nečije godine, nego ih skrivati.

"Nemam ništa protiv plastičnih operacija, botoksa, no osobno više volim prirodno, pa i sa nekim nedostacima. Šarmantnije je. Smatram da godine ništa ne znače ukoliko se njegujemo, držimo do sebe i pazimo na zdravlje kako iznutra, tako i izvana", za kraj je poručila Ana.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: Tomislav Miletić/Pixsell

Komentari 0