Beauty 26. listopada 2012.

Amandi Seyfried ne pristaje seksepil

Guliver Image/Getty Images.

Iako rijetko kad griješi, mlada glumica Amanda Seyfried, nije oduševila na jednoj dodjeli nagrada gdje je pokušala igrati na kartu femme fatale.

Kada želite nositi look Jessice Rabbit ili Veronice Lake, morate biti svjesni kako je za njega potreban seksepil koji dolazi iznutra. Mlada glumica Amanda Seyfried, često koketira sa seksepilnim kreacijama i make upom, ali ovoga puta se utopila u stilu koji joj ne pristaje.

I dok je opuštena varijanta retro valova izgledala zanimljivo, opušteno i svečano u isto vrijeme, make up je lijepoj Amandi dao preveliku dozu ozbiljnosti. Upravo zbog crvenog ruža koji je identičan boji haljine (a to je trend koji smo ostavili davno iza sebe, negdje u osamdesetima) cijeli make up djeluje staromodno.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Postizanju fatalnog izgleda nije pridonijela ni haljina s potpisom kuće Prabal Gurung. Korzetirani gornji dio s bež detaljima širio je Amandine bokove, dok je donji dio ostao nedorečen. Još jedan promašaj je koraljna nijansa crvene boje koja djeluje seksi na tamnoputim i preplanulim ženama dok bi je žene blijede aristokratske puti trebale svesti na minimum.

Iako vjerujemo da je Amanda imala namjeru zablistati onako kako zna njena kolegica Blake Lively, nadamo se da će odustati od sličnih poduhvata barem na neko vrijeme. Mnogo nam je draža trendi kombinacijama koje joj ne dodaju godine.

Komentari 0