Beauty 6 prikaza 03. svibnja 2012.

Alessandra Ambrosio otkriva tajnu lijepe kože

Užurban način života praćen svake sekunde od strane fotografa i kamera ne obeshrabruje međunarodni supermodel, Alessandru Ambrosio. Ključ njenog uspjeha je upravo njen savršen izgled i samouvjerenost koji joj omogućuju bezbrižan osjećaj ispred reflektora.

 | Autor: Alessandrina tajna njene lijepe kože su novi Philipsovi epilatori SatinPerfect i SatinSoft koji jamče dugotrajne rezultate i idealni su za zaposlene majke poput nje, uz nemilosrdan raspored i malo vremena za uklanjanje dlačica.

Ključ uspjeha novog dizajna i tehnologije SatinPerfect epilatora je jedinstven Skin Perfect System koji učinkovito uklanja tanke i kratke dlačice, a još uvijek štiti kožu. Uz novu liniju epilatora glatka koža postiže se u samo nekoliko minuta, bez obzira na mokro ili suho korištenje, a uz jedinstvene keramičke i hipoalergenske srebrno-ionske diskove povećava se higijena i maksimalno izbjegava nečistoća kože. Osim toga, dizajn široke glave omogućuje brže i jednostavnije djelovanje uklanjajući više dlačica u jednom, jednostavnom potezu. Brazilska ljepotica odabrala je i Philipsov Precision Epilator koji omogućuje preciznost za osjetljivija područja na tijelu, što joj daje, i milijunima žena diljem svijeta, besprijekorno lijepu i glatku kožu po cijelom tijelu i osjećaj ženstvenosti. Tako je glavni cilj nove linije Philipsovih epilatora učiniti žene sigurnijima u svoje tijelo, svaki dan, kako bi bile spremne za sva iznenađenja koja im život ponekad priredi. Epilatori su obogaćeni posebnim sistemom koji spriječava povlačenje kože i jamči uklanjanje i najtanjih te najkraćih dlačica. Dlačice se mogu uklanjati na mokro i suho, a posebno dizajnirana ručna četkica za piling smanjuje rizik urastanja dlačica.

Komentari 0