Beauty

Ako je ovo istina, botoks postaje stvar prošlosti jer za ove flastere govore da imaju jednak učinak

  • Slobodni smo zaključiti da su danas odlasci na tretmane poput botoksa, postali prilično uopbičajena stvar
  • Ipak, prije odlaska liječniku, uvijek težimo pronaći kozmetičke alternative koje će nam pružiti željeni učinak, a ovog puta radi se o – flasterima
  • Flasteri koji imaju učinak botoksa na licu vrlo brzo postali su jako popularni, ali, je li hype opravdan?

Riječ je o flasterima iza kojih se krije brend Frownies, a koji funkcioniraju tako da licu pružaju efekt zaglađenosti, odnosno popeglanosti bez zaustavljanja mimike. Upravo je to jedna od najvećih mana botoksa koja je nakon više odlazaka na tretman itekako vidljiva, pa želiš li izbjeći neprirodan izgled lica, možda je pravo vrijeme da daš priliku ovim praktičnim flasterima.

Frownies flasteri namijenjeni su za kožu lica i to za područja između kutova očiju, usana ili čela. Kao što smo spomenuli, ovi flasteri zagladit će bore, ali nećeš izgledati neprirodno. Također, flasteri su se pokazali i kao sjajan odabir za sve oni koji žele osvježiti kožu jer će i licu bez bora pružiti dodatan sjaj i osjećaj blistave, zdrave kože.

Što se tiče načina korištenja, flastere je potrebno nanijeti na očišćenu kožu, najbolje nakon večernje ili jutarnje kompletne njege te ih ostaviti da djeluju nekoliko minuta. Kako bi se vidjeli maksimalni rezultati, proces je potrebno ponavljati svaki dan i kroz mjesec dana bi trebala primijetiti razliku. 

Možda vas zanima Pitali smo tri (skin)influencerice koji su im bili najbolji proizvodi u 2023.-oj, evo što su rekle... Rubrika Beauty Beauty

No, iako su ovi flasteri sjajno rješenje, bojimo se da ipak ne mogu u potpunosti zamijeniti efekt botoksa, a kakvi će tebi biti – ovisi o željama i očekivanjima. 

 

Photo: Instagram / @clairerose

Komentari 0