Beauty
Rutina njege kože Victorije Beckham

9 pristupačnih kozmetičkih proizvoda koje zvijezde stalno zagovaraju, od Victorije Beckham do Kate Middleton

  • Kada je riječ o dobrom izgledu, slavne osobe uvijek imaju asa u rukavu (ili torbici za makeup)
  • Od opuštanja kod kuće s maskom za kosu do izgleda za crveni tepih, znaju koji su najbolji proizvodi
  • Od hidratantne kreme za tijelo koju koristi Jennifer Aniston do nevjerojatnih obrva Care Delevingne - ovo su proizvodi koje zvijezde s A liste imaju uvijek pri ruci

Zahvaljujući društvenim mrežama sada znamo koje proizvode slavne osobe redovito koriste, a koje odmah možemo dodati u svoju torbicu za šminku, kolekciju za njegu kože i tuš kabinu! Najbolje od svega? Ne moraš opljačkati banku kako bi si priuštila neke od artikala koje su odobrile slavne osobe, jer neki doista nisu skupi!

Tijekom godina, Kate Middleton, Holly Willoughby, Kate Moss, Victoria Beckham, Hailey Bieber i Jennifer Lopez (da spomenemo samo neke) imaju 'beauty tajne' koje im pomažu da izgledaju besprijekorno. 

3 najbolja beauty proizvoda odobrena od slavnih osoba

KOSAS Revealer Concelear, kremasti korektor 

Poznato je da Hailey Bieber skriva eventualne nesavršenosti s Kosas Revealer korektorom! To je višenamjenski korektor koji pruža srednju pokrivenost za mrlje i podočnjake, dok istovremeno njeguje kožu. Osim što funkcionira kao korektor, ovaj KOSAS proizvod također djeluje kao krema za područje oko očiju i tretman za mrlje te poboljšava stanje kože tijekom vremena. Formuliran s kofeinom i ružičastim algama, djeluje na posvjetljivanje kože, dok arnika i provitamin B5 djeluju umirujuće. Cijena: 27,75 eura

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Možda vas zanima Nova beauty oaza u Zagrebu: GUŠT beauty boutique otkriva pravu ljepotu na hrvatski način Rubrika Beauty Beauty

Nudestix Nudies Matte All Over Face Blush, 3 u 1 mat rumenilo

Kremasto rumenilo koje ističe tvoj prirodni ten kako bi izgledala zdravo i mladoliko koriste brojne zvijezde i njihove profesionalne vizažistice. Sada i ti možeš postići prirodno rumnenu boju obraza i izgledati svježe tijekom cijele godine! 

Višenamjenski balzam stvara, mat rumenilo,osigurava idealnu nježnu nijansu crvene boje za obraze, kapke i kremaste usne. Jesmo li spomenuli da također ima i praktičnu kabuki četkicu, što ga čini savršenim za dotjerivanje u pokretu! Cijena: 30,50 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Charlotte Magic Cream, hidratantna krema za lice

Od Amal Clooney do Kate Moss, Khloé Kardashian i Gigi Hadid – sve se kunu u ovu kremu. Khloé je čak rekla da je krema “doslovno čarobna”! 

Napravljena u suradnji s vodećim svjetskim laboratorijima i znanstvenicima, stručnjacima za kožu na njezinom formuliranju ova hidratantna krema u trenu mijenja izgled umorne kože u blistav ten modela s piste. Nije čudno što se se svake 2 minute diljem svijeta proda jedna Charlotte Magic krema! Cijena: 60 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Kozmetički proizvodi koje vole slavne osobe

Weleda Skin Food Cream, krema za njegu suhe kože lica i tijela

Ovo je ultimativni višenamjenski heroj koji intenzivno njeguje suhu kožu snagom prirode. Ekstrakti certificiranih organskih biljaka i eterična ulja štite suhu kožu, ostavljajući tvoje tijelo i lice prirodno umirenim. Tuba ovog omiljenog kultnog spasitelja kože proda se svake četiri sekunde diljem svijeta - stoga nije ni čudo da je Victoria Beckham obožavateljica! Cijena: 9,01 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector, sjajilo za usne

Kate Middleton primijećena je s tubom ovog proizvoda na Wimbledonu 2019. godine! To je sjajilo za usne slatkkastog okusom i s 3D svjetlucavim sjajem - za raskošne, glatke, sjajne usne i blistav osmijeh prirodne boje. Hrani, popravlja i štiti usne kako bi bile nevjerojatno lijepe. Iz dana u dan sve su ljepše, jednostavno neodoljive! Cijena: 20 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

John Frieda Volume Lift Thickening Mousse, pjena za tanku, ravnu kosu 

Ova prozračna pjena ima ultra laganu formulu za volumen s preciznim doziranjem kako bi ti pružila obilan volumen bez onog strašnog krckanja kose. Neizostavan je dio torbice vizažistica poznatih i slavnih diljem svijeta. 

Volume Lift daje podignute korijene bez ikakvih krutih ili teških ostataka. Dizajnirana za finu, ravnu kosu, formula koristi tehnologiju Air Silk za dodavanje dramatične razine volumena i tijela, za puniji izgled koji je također mekan na dodir. Cijena: 8,05 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Clear Brow Gel Anastasia Beverly Hills, gel za obrve

Svi želimo obrve poput Care Delevingne, zar ne? Pa, sada to možemo imati s ovim Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gelom...

To je lagani, prozirni gel za obrve koji djeluje univerzalno za setiranje boje brva i zadržavanje dlačica obrva na mjestu za čist, uglađen izgled. Gel za obrve ima bezbojnu formulu koja pruža fleksibilno učvršćivanje bez osjećaja krutosti. Precizna četkica za šminkanje nanosi idealnu količinu proizvoda za kontrolirano nanošenje. Cijena: 32,52 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Aveeno Daily Mousturising Lotion, losion za tijelo

Aveeno losion za tijelo pažljivo je formuliran kako bi pružio esencijalnu prehranu - čak i najosjetljivijim tipovima kože!
Dubinski hidratizira, održava kožu mekom, podatnom i ugodnijom bez pogoršanja postojeće iritacije.

Pomiješana s prebiotičkom koloidnom zobenom kašom, krema za tijelo djeluje s prirodnim mikrobiomom tvoje kože, osiguravajući da je cijela njezina površina uravnotežena i da nikada nije lišena bitne dobrote. Rezultat? Dobit ćeš zdraviji završni izgled dok se vlaga učinkovitije zadržava jer losion jača barijere kože radi boljeg zadržavanja vode.

Čuli smo da je Jennifer Aniston vjerna obožavateljica Aveena već 15 godina! Dakle, ako je to njezina tajna prekrasne, mladenačke kože - tu smo! Cijena: 13,40 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Bio Oil For Scars, Strech Marks and Uneven Skin Tone, ulje za njegu kože s ožiljcima i strijama

Prelijepa glumica Maya Jama rekla je da „koristi Bio Oil godinama. U mojoj kući ga je mama uvijek imala za strije ili ožiljke i slične stvari. Odmah nakon tuširanja, dok si još malo vlažna, staviš ga, jer po mom mišljenju ono više zadržava vlagu. Ali ne znam je li to istina! Pa da, Bio Oil, ja se puno mažem time“. 

Klinički dokazana formula je kombinacija biljnih ekstrakata i vitamina suspendiranih u uljnoj bazi koji zajedno djeluju kako bi poboljšali teksturu kože i povećali njezinu elastičnost. Cijena: 8,86 eura. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Možda vas zanima Iako svi misle da koriste botoks, Bella Hadid, Jennifer Aniston i Kate Hudson koriste još moćnije beauty oružje Rubrika Beauty Beauty
Photo: instagram@victoriabeckham

Komentari 0