Beauty

8 nijansi za jesenske manikure koje jedva čekamo nositi

  • Pola veselja koju donosi nova sezona su jesenske nijanse manikure i šminke
  • Klasičnim bordo tonovima ne možemo odoljeti, ali ove godine posebno je popularno sedam mističnih i bogatih boja
  • Imamo samo jedan problem - ne znamo koju bismo prije odabrali

Sezona kariranih suknji, smeđih kaputa i bordo modnih dodataka napokon je stigla, a moraš se složiti da ne postoji bolja sezona za modu od jeseni. Ne samo za modu, jesen nam je omiljena i zbog nijansi koje koristimo u kozmetici. Tamno crveni ruž za usne koji nas podsjeća na trag koji na usnama ostavlja dobra kapljica crnog vina neizbježan je klasik, no kada je u pitanju lak za nokte, odabir nije tako jednostavan.

Razlog tomu nije nedostatak prekrasnih nijansi, nego baš suprotno. Od zagasitih tirkiznih, malinasto zelenih i nebesko plavih nijansi do tradicionalnih bordo i ljubičastih tonova, ne znamo koji bismo prije izabrali. Misteriozne, zagasite, jedinstvene, bogate i neodoljive - tako najbolje možemo opisati boje kojima se veselimo ove jeseni, a sve ih možemo pronaći u novoj Jana Nails neodoljivoj kolekciji J.-Laque trajnih lakova za nokte. Kolekcija pod nazivom Cosmic Sands inspirirana je beskrajnim pustinjskim prostranstvima i dalekim, tajanstvenim planetima, a unijet će i dozu futurizma i magije u svaki jesenski outfit. 

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Lunar Dust

Zagasita sivo-plava nijansa inspirirana pustinjskom olujom pod mjesečevim svjetlom. Lunar Dust je savršena nijansa za minimalističke kombinacije s dozom futurističke elegancije. Idealna za one koji vole suptilnu ljepotu.

Teal Tide

Mješavina zagasite plave i zelene koja evocira maglovite dubine svemirskog mora i tajanstvene, pustinjske plave zore. Idealna nijansa za one koji žele dodati dašak tajanstvenog šarma i svemirske mistike svojim noktima u jesenskoj sezoni.

Eclipse Veil

Tamnoljubičasta nijansa s dodirom tame, koja podsjeća na tajanstvenost potpune pomrčine. Eclipse Veil je savršena za dramatične i smjele kombinacije, idealna za večernje prilike kada želite ostaviti dojam.

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Solar Flare

Strastvena narančasto-koraljna nijansa koja blista poput solarnog sjaja na horizontu. Solar Flare donosi energiju i toplinu svakom look-u, idealna za one koji žele unijeti dašak živahnosti i optimizma u jesen. Savršena za stvaranje upečatljivih kreacija i dodavanje intenziteta svakodnevnim kombinacijama.

Star Moss

Maslinasto-zelena boja inspirirana bogatstvom mahovine obasjane svjetlom zvijezda. Star Moss donosi jedinstvenu mješavinu zemljanih, pustinjskih tonova s notama tajanstvene elegancije. Unosi svježinu i neočekivanu profinjenost u jesenske kombinacije, idealna za one koji vole prirodne tonove s modernim twistom.

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Deep Crimson

Duboka crvena boja koja evocira snagu i strast, idealna za one koji žele naglasiti svoju odvažnost. Inspirirana tajanstvenim, beskonačnim prostranstvima svemira, ova nijansa savršeno se uklapa u jesenski vibe, bilo da se radi o poslovnim kombinacijama ili večernjim izlascima.

Desert Blush

Zagasita boja s nijansom ružičaste, inspirirana pješčanim dinama u zoru. Desert Blush unosi suptilnu eleganciju i toplinu u svaki look. Savršeno paše uz sve tonove kože, idealna je za one koji preferiraju nježnije i zagasite nijanse.

Wine Oasis

Ova bogata bordo nijansa evocira crveni, daleki planet prekriven tajanstvenim slojem svjetlosti i misterioznih dubina. Wine Oasis spaja sofisticiranost crnog vina s dubokim tonovima crvene, donoseći dozu kozmičke elegancije i dramatične ljepote u svaki jesenski look. Must-have nijansa za jesen, savršena za svečane prilike ili za unijeti dozu luksuza u svakodnevicu.

 | Autor: Jana Nails Jana Nails

Gotovo smo sigurne da ćeš se pronaći u barem jednoj od Cosmic Sands nijansi, a šanse zu velike da će ti se svidjeti baš sve! Potraži ih u Jana Nails web shopu, a kako bi otkrila ekskluzivne beauty savjete, svakako zaprati Jana Nails TikTok, Facebook i Instagram profile. 

Photo: Jana Nails

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450